SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akraba desteği Ecrin'i coşturdu

İşitme Engelliler Kadın Basketbol Takımı’nın en önemli yıldızlarından Ecrin Köse, birçok akrabasının kendisine tribünlerden destek verdiği Türkiye-Kenya maçına 38 sayıyla damga vurdu.

İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın yıldız isimlerinden Ecrin Köse, hem yeteneklerinin hem de Samsun’da yaşamasının etkisiyle, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda en fazla seyirci desteği bulan sporculardan biri.

Ecrin’in ailesi ve birçok akrabası, Türkiye’nin Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Kenya’yı farklı yendiği maçı tribünlerden izledi ve heyecanlı dakikalar yaşadı. Ecrin de ailesinin desteğiyle, Türkiye’nin 88-24 kazandığı maça 38 sayıyla damga vurdu.

Ecrin’in babası Nihat Köse, kızlarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Gerçekten müthiş bir duygu. Anne baba olarak kızımızın her zaman yanındayız ” dedi. Anne Nermin Köse ise heyecanlı olduklarını ifade ederek, “Buraya tüm aile olarak geldik; babaanne, teyze, amca bütün aile burada Ecrin’i destekliyoruz. Kızımızı orada görmek tarif edilemez bir duygu” diye konuştu.

Ailesinden gördüğü desteğin ona gurur verdiğini söyleyen Ecrin ise, “Ailemin burada olması ve bana destek vermesi beni çok mutlu ediyor. Yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler