SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hentbol Milli Takımı'nda titiz seçim

Deaflympics 2017 hazırlıklarının İzmir etabını tamamlayan Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, kadro seçiminde oldukça titiz hareket etti.

Samsun’da düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarına hazırlanan Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı hazırlıklarını İzmir’de tamamladı. Başantrenör Serdar Eler çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

İzmir kampında 4 hazırlık karşılaşması yaptıklarını belirten Eler, “İzmir’de salonların şartları çok uygun, tam bir hentbol kenti diyebiliriz. Herhangi bir eksiğimiz olmadı. İzmir kampları bizim için her zaman verimli geçiyor. Ayrıca burada hazırlık maçı yapabileceğimiz takımlar olması bizim için de bir avantaj” ifadelerini kullandı.

Kadro seçiminde titiz davrandıklarını belirten başarılı antrenör, “İlk kampımıza çok geniş bir kadro ile, 32 sporcuyla başladık. Türkiye’nin her yerinden ayrım yapmadan bütün maçları seyrederek sporcuları seçtik. İkinci kamptan sonra bu sayıyı 20’ye düşürdük. İzmir’deki son kampımızla birlikte 18 kişilik nihayi kadromuzla devam ediyoruz” dedi.

1 Temmuz’da Samsun’da son kampına girecek olan Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımının 23 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Murat Emin Acar, Hamza Alkoyun, Murat Atak, Cem Denli, Ahmet Gözel, Mustafa Özbay, Tugay Gündoğdu, Kemal Gündüz, Mahmut Volkan Kış, Taşkın Kızılkaya, Samet Köklü, Serkan Oral, Emre Özçelik, Ali Rıfat Şahin, Mustafa Semis, Remzi Sönmez, İsmail Tuna, Ergin Yılmaz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler