SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minderde her sıklette hedef altın madalya

Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda  mücadele edecek İşitme Engelli  Güreş Milli Takımımız, Deaflympics 2017 hazırlıklarının 4’üncü etabı olan Niğde kampını tamamladı.

04-21 Haziran tarihlerinde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kampta, millilerimize ağırlık, kuvvet, maç, hız, teknik ve taktik programları uygulandı.

İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Necmi Gençalp, Deaflympics 2017’nin Samsun’da yapılmasının kendileri için ayrı bir önem kaydettiğini belirterek, en büyük hedeflerinin tüm sıkletlerde altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Zehir: “Olimpiyat yolunda bizlere inanarak her türlü desteği sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

İşitme Engelli Güreş Milli Takımımız Kamp kafilesinde ise şu isimler yer aldı:

Teknik Sorumlu Necmi Gençalp, Teknik Drektörler Rüstem Koyuncu, Temel Yaşar, Antrenörler Ahmet Özak, İsmail Göze, Yusuf Gümüş, Mesut Zehir, Necmettin Yılmaz, Halil Karacor, İsmail Otamış, Sporcular; Mehmet Ali Yiğit, Salim Gözel, Şenol Aydın, Onur Özcan, Oğuz Dönder, Eren Onur Bolat, Bayram Aksal, Bayram Aksu, Celal Koçak, Sinan Sadak, Kadir Kuş, Hasan Çakar, Oğuzhan Cemil Şimşek, Ahmet Talha Kacur, İsmail Hakkı Bostancı, Sefa Kurt, Onur Arı, Seyfullah Karadeniz, Mustafa Dede, İlhan Çıtak, Muhammed Akdeniz, Demirhan Tuna, Recep Karakuş ve Murat Çelikbaş.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler