SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Samsun'da

Samsun'un ev sahipliğinde 18-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatı’na sayılı günler kala oyunların yapılacağı tesislerde inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor. Çalışmaları yerinde görmek için Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet tesisleri yerinde inceledi

Türkiye’nin en büyük spor orgnizasyonu 2017 Deaflympics için hazırlıklar devam ederken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Tesisler Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Uluslararası Organizasyon Daire Başkanı Kamil Çelebi Kılınç ve mimarlar ile mühendislerden oluşan teknik heyet 23’üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında müsabakaların yapılacağı tesislerde incelemelerde bulundu.

Baykan ve beraberindeki heyet kentin farklı noktalarındaki yapılan ve yenilenen bütün tesislere giderek çalışmaların son durumları hakkında bilgi aldı. Türkiye'de ilk kez düzenlenecek bu büyük organizasyonda, 80 ülkeden yaklaşık 5 bin sporcu, 21 branşta mücadele edecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler