SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Boksör, kendisiyle dalga geçen futbolcuyu dövmekten beter etti

Türk boksör Atıf Tanrıseven, videosunu çekerek kendisiyle dalga geçen Leverkusen'li futbolcu Leon Bailey'i restoranda kıstırdı, ağır sözleriyle dövmekten beter etti. Ağır küfürler eden Atıf, "Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan, senin kafanı kırarım, sen de bir sporcusun ve diğerlerine saygı duymalısın. Boks hakkında hiçbirşey bilmiyorsun" diye konuştu.

Bayer Leverkusen'in genç futbolcusu Bailey yaptığı çocukça şakanın bedelini ağır ödedi. Bailey gittiği bir spor salonunda, aynanın karşısında spor yapan bir kişiyi, telefonuyla kaydederek, sosyal medya hesabında paylaştı. Altına da "Palyaço" yazdı. Ancak genç futbolcu, sert bir kayaya çarptığını bilmiyordu.

Kaydettiği kişi, profesyonel boksör Atıf Tanrıseven çıktı. Bu olaya, Oldukça sinirlenen Tanrıseven, Bailey'i bir restoranda bulunca kıyamet koptu. Olayı Facebook sayfasında canlı olarak yayınlayan başarılı boksör, genç futbolcuya ağzına geleni söyledi.

"SENİN KAFANI KIRARIM"

Ağır küfürler eden Atıf, "Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan, senin kafanı kırarım, sen de bir sporcusun ve diğerlerine saygı duymalısın. Boks hakkında hiçbirşey bilmiyorsun." diye konuştu.

Bailey'den videoyu hemen silmesini isteyen Atıf Tanrıseven, özür dilediğini de yazmasını söyledi. Ağır hakaretlere mazur kalan Bailey'in, boksör karşısında sessiz kaldığı görüldü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler