SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Schumacher ailesini yasa boğan ölüm

Michael Schmuacher'in amcası Karl-Heinz Schumacher 65 yaşında hayata gözlerini yumdu, ailenin kederi katmerlendi.

Michael Schumacher'i sağlığına kavuşturmaya çalışan Schumacher ailesi, bir başka aile fertinden gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Formula 1 tarihinin en çok şampiyonluk yaşayan pilotu olan Michael Schumacher, üç yıl önce Fransa Alpleri'nde geçirdiği kayak kazasının ardından bitkisel hayatta yaşamını sürdürüyor.

Kolon kanserinden öldü

Cenevre Gölü kenarındaki malikanede 15 kişilik sağlık ekibiyle her gün rehabilitasyonu gerçekleştirilen Schumi'nin amcası vefat etti. Michael'ın 65 yaşındaki amcası Karl-Heinz Schumacher hayatını kaybetti. Bir süredir kolon kanseri ile mücadele eden Karl-Heinz Schumacher bu savaşını kaybetti.

'Aile zaten acı içindeydi'

Bu ölümün Michael Schumacher'i sağlığına kavuşturmaya çalışan ailesini adeta yıktığı belirtildi. Efsane pilotun başına gelenlerin ardından oldukça moralsiz olan ailede bir ölüm meydana gelmesinin büyük üzüntüye neden olduğu belirtildi. Aileye yakın bir kaynak, "Bu berbat bir durum. Ailenin ızdırabı bir türlü bitmiyor. Zaten Michael'ın geçirdiği kazadan sonra herkes büyük açı içindeydi. Şimdi de Karl öldü" dedi.

Schumi için ayrı yeri vardı

Hayata veda eden Karl-Heinz Schumacher'in, yeğeni Michael Schumacher için özel bir yeri olduğu ortaya çıktı. Schumacher ile motorsporları konusunda çalışmışlığı da bulunan amca eşiyle birlikte, Schumacher'in annesi Elisabeth'i bir dönem evlerinde ağırlamış ve kendisine kol kanat germişler. Elizabeth Schumacher 2003 yılında hayata gözlerini yummuştu. (Milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler