SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’nun geleneksel olarak düzenlediği 2016 Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni 17 Mart Cuma akşamı İzmir Kaya Termal Convention Center’da coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Klasik Otomobil Kulübü´nün 2016 yılı içinde düzenlediği üç rallinin neticesinde, kulübün bağlı olduğu TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Türkiye şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu. Geride bıraktığımız 2016 sezonunda Türkiye’de, sekiz ayrı branşta yapılan ulusal şampiyona yarışlarının ardından, kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu ya da birincisi olan sporcuların kupalarına kavuştuğu TOSFED Şampiyonlar Gecesi 17 Mart 2017 Cuma günü İzmir Kaya Termal Convention Center’da düzenlendi.

Ralli, pist, karting, tırmanma, offroad, historic ve klasik otomobil kategorilerindeki ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, şampiyonlar kupalarını Cem Hakko'nun elinden aldılar. Genel klasman pilot ödüllerinde, Elif Şakar birincilik, Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team üyelerinden Zeki Baştürk ikincilik, ve yine P+M Team'den Ecem Araman üçüncülük kupasını kaldırdı. Genel klasman copilot ödüllerinde ise Murat Şakar birincilik alırken, P+M Team iki üyesi Gizem Araman ikincilik ve İbrahim Tunç üçüncülük kupasını kaldırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler