SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara Emniyeti’nden 8 taraftar için 300 kişilik güvenlik ekibi

Büyükşehir Belediye Ankaraspor'un Göztepe'yi 28-24 yendiği karşılaşmayı sadece 8 konuk taraftar izlerken alınan güvenlik önlemleri ve emniyeti sağlayan yüzlerce polisin olması dikkat çekti.

Ankara Emniyeti, Hentbol Federasyonu ve kulüp temsilcilerinin bu karşılaşma öncesi yaptıkları güvenlik toplantısında alınan karar gereği 80 özel güvenlik mensubu ve yüzlerce polis görevlendirildi.

7 Eylül tarihinde Ankara’da oynanan Beşiktaş-Göztepe maçında çıkan olaylarda, her iki takım taraftarlarından 45 kişi gözaltına alınmıştı.

Göztepeliler, Ankaraspor maçına gelmeyeceklerini bildirmelerine rağmen taraftar gelme ihtimaline karşı, Eminiyet ve Hentbol federasyonu önlemleri sıkı tuttu.

KİŞİ BAŞI 30 POLİS !..

Ancak maça sadece 8 Göztepe taraftarı geldi. Ankara Hentbol Salonu’nda oynanan Süper lig karşılaşmasında yaklaşık 300 polis ve özel güvenlik mensubu görev yaptı.

8 taraftarın yüzlerce güvenlik birimiyle kontrol edilmesi ise tepkilere neden oldu. Göztepe taraftarlarının maça gelmeyeceğinin bilinmesine rağmen, güvenlik toplantısında alınan karar eleştirildi. Maç boyu salona geliş güzergahında, salon içerisinde ve dışında alınan önlemlerde 80’i özel güvenlik olmak üzere toplamda yaklaşık 300 kişi hentbol maçında güvenliğini sağlamış oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler