SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamza Hamzaoğlu: Onu çok isterim ama gelmez

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Bilal Kısa'nın yeşil beyazlı takıma transferi hakkında, "Keşke Bilal'i transfer etsek ancak çok zor bir ihtimal, gelmez" dediği öne sürüldü.

Bursaspor sezonun ikinci yarısı ile ilgili transfer çalışmaları için düğmeye basarken, Hamza Hamzaoğlu Galatasaray’dan eski öğrencisi Bilal Kısa'nın yeşil beyazlı renklere bağlanmasının zor olduğunu söylediği öne sürüldü.

Yakın çevresine Bilal ile ilgili yorumda bulunan başarılı çalıştırıcı, "Keşke Bilal’i transfer etsek ancak çok zor bir ihtimal. Bilal Galatasaray'da forma giyiyor ve mutlu. Şu anda takım değiştireceğini düşünmüyorum. Açık söylemek gerekirse gelmez" dedi.

Yıldızı parlamıştı

Akhisar Belediyespor'daki performansıyla uzun bir aradan sonra A Milli Takım'a yükselen Bilal Kısa, Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından sezon başında sarı kırmızılı ekibin yolunu tutmuştu. Hamzaoğlu'nun görevine son verilip Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesiyle sıkıntılı olduğu iddiası çıkan Bilal Kısa, buna karşın forma şansı bulabilmiş ve Bursaspor ile Akhisar Belediyespor ile oynanan hem kupa hem de lig maçlarında forma giymişti.

Altepe’den iki kritik görüşme

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün iki kritik görüşme birden yaptı. Altepe, ilk olarak Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya geldi. Toplantıda, yeni stadın yapılanması ve gelecekle ilgili konuların görüşüldüğü bildirildi.

Altepe daha sonra Bursaspor’un son genel kurulunun başkan adayı Timur Noyan'la görüştü. Altepe’nin görüşmede, "Ben Bursaspor’la ilgili kimseye kongre kararı al demem. Taraf imajı da vermem. Eğer bir kongre olacaksa kim seçilirse seçilsin, Bursaspor’un yanında olurum" dediği ifade edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler