SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş, Rangelov'un üzerine yürüdü

Bursaspor ile Konyaspor arasında oynanan maçta, Serdar Aziz'in ikili mücadele sırasında Kenan Özer'in girdiği Serdar'ın müdahalesi sonrası Kenan yerden kalkamayınca, bir anda saha karıştı

Bursaspor ile Torku Konyaspor arasındakı maçın ilk yarısının son anlarında iki kırmızı kart çıktı. Torku Konyasporlu futbolcular, Serdar Aziz'e Kenan'a sert girdiği için tepki gösterirken, tartışma kavgaya döndü. Konyasporlu Rangelov ile Serdar Aziz birbirinin boğazını sıkınca, iki futbolcuyu arkadaşları ayırmaya çalıştı.

CÜNEYT ÇAKIR EN ÇOK KIRMIZI KART GÖSTEREN İSİM OLDU
Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, bu kavga nedeniyle hem Serdar Aziz'i hem de Rangelov'u iki sarı kart ve sonrasında kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde Juventus-Barcelona finalini yönetecek Çakır, 11 kırmızı kartla, Süper Lig'de en çok kırmızı kart gösteren hakem olarak sezonu noktaladı.

ŞENOL GÜNEŞ SİNİRDEN ÇILDIRDI
Öte yandan Serdar Aziz ile Rangelov oyundan çıkarken, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oldukça sinirlendi. Rangelov'a doğru yürüyen Şenol Güneş'i dördüncü hakem Nihat Mızrak sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Şenol Güneş'in Rangelov'a "Allah belanı versin" dediği görüldü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler