SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye Ozan Tufan kontrası

Fernandao’yu imza aşamasına getiren, Şener’i sözleşmesindeki madde üzerinden pazarlıksız almaya çalışan Fenerbahçe’de yeni hedef Ozan Tufan. Ancak Bursaspor, Sarı-Lacivertlilerle 2 futbolcusunda yaşadığı sıkıntı nedeniyle Kanarya’ya zorluk çıkarıyor. Takasa yanaşmıyor.

Henüz sezon bitmeden Fenerbahçe ile Bursaspor arasında transfer çalışmaları hızlandı. Milli Takım’ın ön liberosu Ozan Tufan için görüşmeler devam ediyor. Fakat bu transferde bazı sıkıntılar baş gösterdi. Fenerbahçe para artı futbolcu öneriyor. Yeşil-Beyazlılar sadece para istiyor ve kapıyı 9 milyon euro’dan açıyor. Fenerbahçe ise maksimum 5 milyon euro öneriyor. Yanında vereceği biri iki oyuncu ile işi bitirmek istiyor. Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye gelmeyi istediği belirtiliyor. Yani futbolcu tarafında sıkıntı yok. Sürecin nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

5 MİLYON EURO LAZIM

Yeşil-Beyazlıların Paranaense’den sezon başında 5 milyon euro opsiyonla kiraladığı Fernandao’nun işini Kanarya büyük oranda bitirmişti. Brezilya ekibi ile anlaşıldı ancak imzaların atılması için opsiyonun dolacağı haziran ayı bekleniyor. Ayrıca aynı takımın sağ beki Şener için prensipte el sıkışılmıştı. Fenerbahçe, 5 milyon lira öderse futbolcu serbest kalıyor. Yani iki oyuncu için de Bursaspor ile doğrudan temas gerekmiyor.

FERNANDAO ÇIKIŞI

Öte yandan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fernandao için “3 yıllık maliyeti 30 milyon lira. Bütçemiz ise 60 milyon bile değil” dedi. Brezilyalı golcünün transferini doğrulayan Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’ya sert çıkan Bölükbaşı “Böyle bir şey yaptıysa adam değildir” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler