SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor transferde bombaları patlattı

Süper Lig’de hemen hemen her maç oynadığı futbolla alkış alan Bursaspor’da kupada gelen final bileti ise moralleri tavan yaptı.

Tarihi kongrede yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı ise bu sezona kadar gelecek yılı da düşünüyor ve bombaları tek tek patlatmak için gün sayıyor. Bunun nedeni Şenol Güneş konusundaki belirsizlik. Sözleşmesi bitecek olan tecrübeli hocanın mukavelesini uzatmak için görüşmelerini sürdüren Timsah’ın patronu bu konuyu çözer çözmez yeni transferlere imza attıracak.

Herkes peşindeydi

Karabükspor’daki sözleşmesi biten Ahmet İlhan’la da bir süredir devam eden flörtte mutlu sona ulaşıldı. Bir ara ismi Fenerbahçe’yle de anılan 27 yaşındaki hücumcu Timsah’a ‘Evet’ dedi. Asıl bomba ise PTT 1. Lig’den. Sezonu 4. sırada bitiren Adana Demirspor’un sezona damga vuran ön liberosu Attamah da Bursa formasını giyecek. Ganalı futbolcu her mevkiide oynayabiliyor.

Güray imzayı attı

Bölükbaşı’nın ilk bombası Akhisar’daki performansıyla ismi devlerle anılmaya başlayan Güray Vural oldu. Milli takıma kadar yükselen 26 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı, hatta önprotokol yapıldı, iş sadece imzaya kaldı. Oyuncunun kulübüyle de para artı oyuncu üzerinden anlaşıldığı öğrenildi.

Josue pahalı geldi

İç transfere gelince... Mukavelesi sona eren ve ayrılacağı konuşulan Belluschi’nin kalması için yönetim tüm fedakarlığı yaptı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Yönetime İtalya’ya gitmek istediğini ileten Civelli’ye ise izin verildi. Taraftarın en çok merak ettiği isimlerden biri olan Josue’den ise kulübü Porto yüksek para istediği için vazgeçildi. Fernandao’nun durumu ise şimdilik belirsiz.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler