SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten Beşiktaş sözleri

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Biz sezon başından beri sahaya iyi futbol oynamak için çıkıyoruz. Sezon başından beri bu anlayışımız var. Bütün oyuncularımız görevlerini yapmaya çalışıyor. Fenerbahçe ile bu 4. maçımız. 3 maçı da kazanabilirdik. Bizim hatamız ve hakem hataları vardı. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. İnşallah kupayı alırsak daha güzel bir iş olacak. Buraya gelirken, oyuncularımıza 'Biz bu takımı yenebiliriz' dedik. Kolay gol yiyoruz, korkumuz oydu. 3-0 öne geçmemize rağmen hala rahatlığımız yoktu, bu da tecrübesizliğimiz. Hakem bugün bizi hiç rahatsız etmedi. Bu rahatlığı ligde göremedik. İnşallah kupayı kazanırız, taraftarımızla beraber oynayacağımızı düşünüyorum. Bu sene ligde çok güzel maçlar olmadı, inşallah finalde güzel maç olur."

Beşiktaş sözleri

"Ben söz verdim, '1 yıl bitinceye kadar buradayım' dedim. Ondan sonra ne yapacağımı konuşuruz, ortak değerler oldu mu bu iş olur. Beşiktaş Kulübü ile ilgili, camia, taraftar, kamuoyu ile ilgili yazılanlar için teşekkür ediyorum. Resmi bir şey yok. Yurt dışından teklifler var. Onlara da 'Maçlar bittiği zaman' dedim. Lig sonu 31 Mayıs diyorduk ama finale yükseldik, 3 Haziran'dan önce bu iş mümkün değil. Profesyonel bir iş yapıyorum."

Şenol Güneş'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek finale yükseldikleri maçta, İstanbul'a gelirken taşıdıkları umudu skora yansıttıklarını ifade etti.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe-Bursaspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122877/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-bursaspor-macindan-kareler-154665-myspor)

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Güneş, hiçbir zaman futbol anlayışlarını değiştirmediklerini, bu maçta alacakları galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Ev sahipliği yapacakları finalde Galatasaray'ı geçip kupayı almak istediklerini anlatan Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Kazanmak güzel bir şey. Ligde 32 maç oynadık, kupada da çok maç oynadık. Hep sahaya çıktığımızda güzel futbol, iyi sonuç istedik. Bu maçı almak önemliydi. Fenerbahçe'ye karşı bu sezon 4. maçımızda, 2'sini kaybettik birinde berabere kaldık, bugün de 3-0 ile kazandık. Biz her takımı yenebilirdik. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor fark etmez. Hepsinde çok ucuz kaybettik. Tecrübesiz takımız ama iyi futbol oynuyoruz. Beşiktaş da iyi futbol oynuyordu ama son haftalarda moral değerleri bozuldu. Biz ve Beşiktaş ligin iki renkli takımıydı. Gelirken ki umudumuzu skora yansıttık. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun, ligde başarılar diliyorum. 3-0'a rağmen rahat değildik. Alacağımıza dair güvenimiz var ama 3-0'a rağmen korkumuz vardı. Fenerbahçe'nin de büyüklüğü buradan geliyor. Bu takımlara karşı kolay değil işimiz."

Galatasaray'ı ligde yaptıkları iki maçta da ellerinden kaçırdıklarını kaydeden Şenol Güneş, bir yılın emeğinin karşılığı olarak kupa finalinde kendi sahalarında kazanmak istediklerini belirtti.

"Beşiktaş ile ilgili resmi bir teklif yok"

Kendisiyle ilgili medyaya yansıyan transfer haberleriyle ilgili soru üzerine Güneş, Beşiktaş'tan şahsına herhangi bir teklif yapılmadığını, yurt dışından teklifler aldığını açıkladı. Kendi kulübüyle konuşmadan hiçbir kulüple görüşmeyeceğini vurgulayan Güneş, şöyle konuştu:

"Şahsımla ilgili çok konuşuluyor. Beşiktaş takımı hem Avrupa'da hem ligde iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Son iki üç yıldır yapılanma içinde, yönetimi de başarılı buluyorum. Türkiye'de kısır bir çekişme var. En küçük başarısızlıkta kötü bir sonuçta her şey darmadağın ediliyor. Yapılanmayı bozmak doğru değil. İstikrarın devam etmesinden yanayım. Şahsıma da herhangi bir teklif yok. Camia olarak her gittiğim yerde aynı şey söyleniyor. Bu hem beni hem Beşiktaş'ı yoruyor belki. Yurt dışından başka teklifler var. Hiçbir kulüple resmi olarak görüşme yapmam. Kulübüme de söyledim. Onlar da görüşmek istedi, maçların bitimini gösterdim. Kendi kulübümle konuşmadan başka kulüple konuşmayacağım. Hedefleri nedir, ne yapmak istiyorlar, ben ne yapmak istiyorum, ortak noktada buluşursak karar veririz. Beşiktaş ile ilgili resmi bir teklif yok."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler