SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernandao kararını verdi

Süper Lig'de fırtına gibi esen Bursaspor'un Brezilyalı forveti Fernandao, Türkiye'deki durumu ve gelecek planlarıyla ilgili konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Bursasporlu Fernandao Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Diario de Sao Paulo gazetesine konuşan 28 yaşındaki Sambacı, "Türkiye'de oynamak harika bir deneyim. Burada çok mutluyum. Bursaspor'da ilk dönemimde iyiydim. Bu sezon işler daha bile iyi gidiyor. Türkiye Ligi'nin gol kralı durumundayım" dedi.

Atletico Paranaense'den kiralık olarak yeşil-beyazlı ekipte oynayan ve Timsah ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Fernandao, ülkesine dönmeyi düşünmediğini açıkladı. Gelecek planlarıyla ilgili olarak, "Brezilya'ya dönmem için henüz çok erken. Avrupa'da gayet iyiyim. Uzun yıllar Türkiye'de futbol hayatımı sürdürmeyi düşünüyorum. Burada bireysel ve sportif hedeflerime ulaşmak istiyorum" diye konuştu.

'Derbideki golü unutamam'

Geçmişte Palmeiras forması da giyen Brezilyalı futbolcu, Corinthians ile oynadıkları derbi maçta attığı golü unutamadığını da sözlerine ekledi. Yeşil-beyazlı forvet sözlerini şöyle tamamladı: "Şüphesiz kariyerimin en harika gollerinden bir tanesiydi. Derbiyi unutmam mümkün değil. O maçta defansı ekarte ederek müthiş bir gol atmıştım". Fernandao 17 golle Süper Lig'de gol krallığı yarışının zirvesinde bulunuyor, onu 16 golle Beşiktaşlı Demba Ba izliyor. (skorer)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler