SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serdar Aziz'e Beşiktaş baskısı

Pedro Franco için Portekiz devi Porto ile görüşmelerine devam eden Beşiktaş, stoperde Serdar Aziz hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın milli takımdaki iki yıldızı Gökhan Töre ve Ersan Gülüm ise kamp boyunca Galatasaray'ın da gündeminde olan Serdar Aziz'i sürekli kontrolleri altında tuttular.

Hollanda milli maçı öncesi yapılan kamp sırasında Gökhan Töre ile Ersan Gülüm'ün, Bursasporlu Serdar Aziz'e "Sezon sonu bize gel" diye baskı yaptığı öğrenildi

Kartal yönetimi, bir taraftan Pedro Franco için kulübü Portekiz devi Porto ile görüşmelerine devam ederken, diğer yandan da stoper konusunda sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı yönetimin, milli takımın yıldız oyuncularından Serdar Aziz için Bursaspor'a resmi teklif yapma hazırlığında olduğu bildirildi.

Bu arada siyah-beyazlıların milli takım kadrosunda yer alan iki yıldız ismi Gökhan Töre ve Ersan Gülüm'ün ise Hollanda karşılaşması öncesi yapılan kamp sırasında Serdar Aziz'i sürekli olarak kontrolleri altında tutup "Bize gel Serdar" diye iknaya çalıştıkları öğrenildi. (fotomaç)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler