SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karar değişti, Josue'ye ceza geldi!

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun ceza vermediği iki isimle ilgili Tahkim Kurulu'na başvurmasının ardından Kurul, Bursasporlu futbolcu Jouse'ye 2 maç ceza verildiğini açıkladı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş maçı sonrası Merkez Hakem Kurulu ile ilgili açıklamalar yapmış ve bu nedenle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu Kızıl'a ceza verilmesine gerek görmemişti. Bursasorlu Jouse de bilinçli kart gördüğü gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na gönderilmiş, ancak Portekizli futbolcu da ceza almamıştı.

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Kızıl ve Jouse hakkında verilen karara itiraz etti. Hukuk Müşavirliği bu iki isimle ilgili Tahkim Kurulu'na başvurdu. İbrahim Kızıl ve Jouse ile ilgili son kararı veren Tahkim Kurulu, Bursasporlu futbolcuya bilinçli kart görme nedeniyle 2 maç ceza verdi.

Tahkim Kurul'u daha önce aynı gerekçe nedeniyle Karabüksporlu Mabiala'ya 2 maç ceza vermişti. Portekizli oyuncu böylece Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Kurul, ayrıca Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın savunması için kulübe tebliğ gönderdiğini açıkladı.

Öte yandan Hukuk Müşavirliği, Çaykur Rizespor maçında taraftarın neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler