SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da şok tepki! "Volkan dışarı...!'

Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlar Volkan Demirel'e taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe müsabakası öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel'e tepki gösterdi.

[Maçtan kareler-![Bursaspor - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121705/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/bursaspor-fenerbahce-macindan-kareler-153964-myspor)

BURSASPOR 1-1 FENERBAHÇE CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Ligin geride kalan karşılaşmalarına oranla Fenerbahçe maçına biraz daha fazla ilgi gösteren ve stadı büyük oranda dolduran Bursaspor taraftarları, mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel aleyhine ilginç tezahüratlar yaptı.

Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takımın Kazakistan ile oynadığı müsabaka öncesi bir grup taraftarla yaşadığı diyaloğun ardından stadı terk eden kaleciye, "Volkan pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım", "Volkan dışarı" tezahüratlarında bulundu. Buna karşı kendilerine ayrılan bölümü dolduran sarı-lacivertli taraftarların ise Demirel'e sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Bazı yeşil beyazlı taraftarlar ise Volkan Demirel için 'Vatan haini Volkan' tezhüratlarında bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler