SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor fırsatı tepti!

Bursaspor 0-0 Chikhura

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Bursaspor, Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımını konuk etti. 

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkere takımı ile 0-0 berabere kaldı... Karşılaşmanın rövanşı 24 Temmuz Perşembe günü Gürcistan'da TSİ 20:00'de oynanacak.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Şenol Güneş, 'Harun, Şener, İbrahim, Civelli, Aziz, Belluschi, Traore, Volkan, Bekir, Aydın, Fernandao' 11'i ile başladı... İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonu Bursaspor'dan geldi. 13. dakikada sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortaya ceza sahası içerisinde iyi yükselen Fernandao'nun kafa vuruşunu kaleci kurtardı. Pozisyonun devamında ise Bellushi'nin şutu defanstan döndü ve yeşil-beyazlılar, bu pozisyonda sonuca gidemedi.

Temsilcimiz, maçın ilerleyen dakikalarında da rakip kalede golcü oyuncusu Fernandao ile etkili olsa da sonuca gidemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Bursaspor, karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. 49. dakikada sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruş sonrasında İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşu üst direkten döndü.

İkinci yarıda oyunu rakip kaleye yıkan yeşil-beyazlılar, girdikleri sayısız pozisyonu gole çeviremedi.

Geri kalan dakikalarda da skor değişmeyince taraflar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı 24 Temmuz Perşembe günü Gürcistan'da oynanacak.

BURSASPOR 2 SAAT ÖNCE GELDİ

Bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çkan Bursaspor'da takım otobüsü 2 saat önce Atatürk Stadı'na giriş yaptı. Yollarda bekleyen yeşil beyazlı taraftarlar takıma sevgi gösterisinde bulundu.

TARAFTAR ÖZLEM GİDERDİ

Geçtiğimiz sezon alınan cezalar ve devre arası tatili nedeniyle yaklaşık 3 aydır takımdan uzak kalan Bursasporlu taraftarlar sahaya ısınmak için çıkan futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Yeşil beyazlılar futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak alkışlarken, kaleci Harun'a "Bursa kalesi sana emanet" diyerek tempo tuttular.

İSRAİLLİ HAKEMLERE TEPKİ

İsrail'in Gazze'yi bombalaması ve çok sayıda çocuğun ölmesi nedeniyle tribünlerdeki taraftarlar ısınmaya çıkan İsrailli hakem Triosunu ıslıklarıyla önce protesto ettiler. İsrailli hakem Triosunu ısınmasını sürdürdü ve soyunma odasına gitti.

GÜRCİSTAN'DAN TARAFTAR GELMEDİ

Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere takımının taraftarlarının Bursa'ya gelmemesi dikkat çekti. Misafir takım tribünü boş kaldı.

KALE ARKALARI DOLDU

Bursasporlu taraftarlar kapalı kale arkası ve açık kale arkası tribünlerine büyük ilgi gösterdi. Diğer tribünlerde yükünü aldı. 15 binin üzerinde yeşil beyazlı taraftar takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldılar. Teksas Tribünü taraftarlarının merhum başkan İbrahim Yazıcı lehine yaptıkları tezahüratlar dikkat çekti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler