SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursasporlular kahveyi basıp dayak yediler!

Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor - Bursaspor maçının ardından olaylar çıktı. Akhisarspor’un 1-0 kazandığı müsabaka sonrası Bursaspor taraftarları ile Akhisarspor taraftarları arasında kısa süreli çatışma yaşanırken 2 kişi hafif şekilde yaralandı ve bir kaç işyerinin camları kırıldı.

Bursasporlu taraftarları taşıyan otobüs Şehit Süreyya Atlıhan Caddesi ile İstanbul-İzmir devler karayolu üzerinde bir kahvehane işletmesi yanında kısa süreli sözlü sataşma yaşanırken, daha sonra Bursaspor taraftarları kahvehaneye girerek içerideki vatandaşlara saldırdı.

İki grup arasında tekme tokat kavga yaşınırken, vatandaşlar kendilerine saldıran grubu sandalye atarak kahvehane dışına çıkmalarını sağladı. Bursaspor taraftarları ise olay yerinden hızlıca kaçarak uzaklaştı. Bu esnada kahvehanenin camları da kırıldı.

Ardından Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin müdahalesi ile tartışmalar son bulurken, Bursaspor taraftarı polis kontrolü eşliğinde ilçe merkezinden çıkartıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler