SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'da Badu 3 hafta yok

Süper Lig'de 16 Ekim Pazartesi günü sahasında ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor, Süper Lig'de 16 Ekim Pazartesi günü sahasında ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcularla antrenman öncesi teknik direktör Paul Le Guen kısa bir toplantı yaptı. Akabinde ise Fransız çalıştırıcı, Pablo Martin Batalla ile bir süre özel görüştü. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Batalla ise, sabah antrenmanında takımla birlikte çalışmalara başladı. Arjantinli oyuncunun, Osmanlıspor maçına yetişeceği öğrenildi.

Yeşil beyazlı ekibin çarşamba günü akşam yaptığı antrenmanda girdiği ikili mücadele sonrası sol ayak bileğinde zorlanma olan ve antrenmanı koltuk değnekleriyle terk eden Emmanuel Badu, sabahki idmanda yer almadı. Tecrübeli oyuncunun, sakatlığı nedeniyle 3 hafta takımdan uzak kalacağı bildirildi. Badu'nun dışında sakatlığı nedeniyle tedavi gören Bilal Kısa ve Josua John da antrenmana katılmadı. Avustralya Milli Takımı'ndan dönen Aziz Behich ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BİR KÖTÜ HABER DE SERCAN'DAN
Bursaspor'da Badu'nun ardından bugün de Sercan Yıldırım sakatlanarak, antrenmanı yarıda bıraktı.

Bursaspor'da sakat oyuncular kervanına yeni bir isim daha katıldı. Yeşil beyazlı ekibin bu sabah yaptığı antrenmanın basına kapalı olan bölümünde Sercan Yıldırım sakatlık yaşadı. Taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçta girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldığı öğrenilen tecrübeli oyuncu, antrenmanı tamamlayamadı. Sedye ile birlikte sahadan ayrılan Sercan Yıldırım'ın son durumu çekilecek MR'ın ardından belli olacak.

Bu sezon başında da sakatlık yaşayan Sercan Yıldırım, uzun bir süre takımdan ayrı kalırken geçtiğimiz haftalarda yeniden takımla birlikte idmanlara katılmaya başlamıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler