SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Portolu Hernani ile anlaştı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sayıları bir hayli artan dünya yıldızlarına bir yenisini Bursaspor ekledi. Bursaspor, Porto forması giyen Hernani ile her konuda anlaştı. Bursaspor Basın Sözcüsü Hasan Parlakay, Hernani için Porto teknik direktörünün son kararını beklediklerini açıkladı.

Bursaspor’da gündem Porto’nun yıldızı Hernani... Yeşil- Beyazlılar, 26 yaşındaki kanat oyuncusu için bir süredir temas halindeydi. Son olarak Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay son detayları görüşmek üzere Portekiz’e gitti. Yapılan görüşmeler sonrası detayları FANATİK’e anlatan Parlakay müjdeyi de verdi. Hernani’nin çok istedikleri bir oyuncu olduklarını vurgulayan Timsah’ın yöneticisi, “Biz Hernani ve menajeriyle her konuda anlaştık. Menajeri zaten bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Dimas... Görüşmeler son derece olumlu geçti” dedi.

‘Büyük gün cuma’

Transferin önündeki tek engelin Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao olduğunu vurgulayan Parlakay, “Bunun nedeni Porto’nun finansal durumları. Transfer yapmaları için oyuncu satmaları gerekiyor. Bu konuda cuma günü kesin kararını bize bildirecek. Oyuncudan yana hiçbir sorunu yok. Hernani’nin bir an önce takımımıza katılmasını bekliyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler