SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'dan Gago bombası!

Güray Vural, Yusuf Erdoğan ve Asamoah Gyan’ı imza aşamasına getiren Bursaspor, şimdi de Fernando Gago’nun peşinde. Yeşil-Beyazlılar, Boca Juniors’tan ayrılacak olan yıldız orta saha için şartları zorluyor. Gago, İspanyol devi Real Madrid'in de formasını giymişti.

Geride kalan sezonda yaşadığı sıkıntıları tekrarlamak istemeyen Bursaspor, transferde yıldızlara yöneldi. Asamoah Gyan’la her konuda anlaşan Yeşil-Beyazlılar, şimdi de gündemine bir başka dünyaca ünlü yıldız Fernando Gago’yu aldı. Boca Juniors’ta 2020’ye kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen geride kalan sezonda yalnızca 10 kez forma şansı bulabilen Arjantinli oyuncu menacerler aracılığıyla Timsah’a önerildi.

Alex Song’un maliyetinin ikinci görüşmede daha da yükselmesiyle geri adım atmak zorunda Yeşil-Beyazlılar, Gago için hayli istekli. Fransa’da tatilde olan Gago’nun menaceriyle kurulan temasın olumlu ilerlediği öğrenilirken yönetimin 31 yaşındaki futbolcu için şartları zorlayacağı ifade edildi.

Gyan yola çıkıyor

Bir süredir gündemde olan Ganalı forvet Asamoah Gyan’la da kalan pürüzler giderildi, tecrübeli futbolcu imza aşamasına getirildi. Teknik direktör Paul Le Guen’i bugün Bursa’ya getirmesi beklenen Bursaspor yönetimi, çarşmba günü de Gyan’la kontrat yapmayı hedefliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler