SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'dan Mert Günok'a büyük şok!

Bursaspor'da kaleci Mert Günok aldığı haberle şok oldu. Yeni sezonda takımı Fransız teknik adam Paul Le Guen'e teslim edecek olan yeşil beyazlılar, 1 yıl daha sözleşmesini bulunan kaleci Mert Günok'tan kendisine takım bulmasını istedi.

Altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'de, Volkan Demirel'den formayı alacak ve milli takım kalesini koruyacak isim olarak gösterilen Mert Günok, zaman zaman başarılı maçlar çıkarsa da beklentilerin altında kalınca 2015 -2016 sezonu başında bedelsiz olarak Bursaspor'a transfer oldu.

Bursaspor'daki ilk sezonunda 23 maçta kalesinde 32 gol görünce camiadan gelen tepkiler arttı ve gözden düştü.

Bu sezon ise kaleyi Harun Tekin'e kaptıran 28 yaşındaki kaleci sadece Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 7 maçta forma fırsatı buldu.

Bu gelişmeler üzerine Bursaspor yönetimi, yıllık garanti 750 bin euro alan file bekçisine gelecek sezon kesinlikle takımda düşünmediklerini ve kendisine takım bulmasını istediler.

Birçok isimle yollar ayrılıyor

Mert Günok dışında beklenen katkıyı sağlayamayan yapamayan Sercan Yıldırım, Boban Jovic, Deniz Yılmaz, Tomas Necid ve Sane'den de kulüp bulmaları istendi.

Merter ve İsmail belirsiz

Ayrıca yine geçen sezon ki performanslarıyla eleştirilen Merter Yüce ve İsmail Konuk'un durumlarının ise ortada olduğu belirtildi. Her iki oyuncununda Bursaspor'daki kaderi gelecek teknik adama bağlı olacak. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemeyen Furkan Özçal ise Avusturya kampına götürülecek. Tecrübeli futbolcu için net karar kamp sonrası verilecek.

3 isim kalıyor

Sözleşmesi sona eren Tomis Sivok ve Erdem Özgenç'le yollar ayrılırken, durumu merak edilen Şamil Çinaz'la da mukavele yapılmayacak. Deneyimli oyuncuya da bu kararın bildirildiği öğrenildi. Ayrıca Ricardo Faty, Bogdan Stancu ve Bilal Kısa ile yola devam edilecek. Başkan Ali Ay'ın eleştirilen isimlerin başında gelen Bilal Kısa'nın özellikle takımda kalmasını istediği belirtildi.

Kubilay'ın durumu!

Bursaspor'da genç oyuncuların da durumu belli oldu. Furkan Soyalp ve Mert Örnek'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen sezon 6 gol 1 asistlik bir performans gösteren Kubilay Kanatsızkuş ise takımda kaldı. Özellikle son haftalardaki performansıyla büyük eleştirilen alan genç futbolcuyla bir toplantı yapılacağı ve kendisini geliştirmesi yönünde uyarılar yapılacağı belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler