SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Ay’dan Aziz Yıldırım’a çok sert cevap!

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a sert çıktı. Ay, Aziz Yıldırım'ın olayı FETO'ya yansıtmaya çalıştığını belirterek, "O Fenerbahçe başkanıysa ben de Bursaspor başkanıyım" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı başaran Bursaspor’da başkan Ali Ay, maçın ardından yaptığı açıklamalarda sert çıktı.

Bursaspor’un hiçbir zaman bu duruma düşmemesi gerektiğini belirten Ay, “Herkes kendini Bursasporlu zannediyor ama kimse kusura bakmasın ben hepsinden daha Bursasporluyum. Herkes çok güzel konuşuyor. Sadece ama konuşuyorlar. Hiç kimse bir şey yapmıyor. Bütün taraftarlarımdan, Bursasporlulardan, bakın kendi Bursasporlu zannedenlerden değil Bursasporlulardan özür diliyorum. Çünkü bu üzüntü onlara yaşattığım için ama şundan emin olsunlar; onlar bir üzülüyorlarsa ben yüz üzülüyorum. Çünkü ben kulübün başkanıyım. Allah her zaman doğruların yanındadır. Biz de doğru hareketler yaptık. Namuslu ve dürüst olarak bu işi götürmeye çalıştık. Çok şükür Allah’ta yardım etti. Bugünde kümede kaldık” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler