SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'u Trabzonspor maçına Batalla hazırlayacak

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile tarihinin en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Bursaspor'da flaş bir karar alındı. Gençlerbirliği maçı sonrası istifa eden teknik direktör Adnan Örnek'in yerine yeni bir teknik adam getirmeyecek olan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor maçına Arjantinli maestro Pablo Martin Batalla ile hazırlanacak.

Ligde kötü günler geçiren ve bitime bir hafta kala düşme korkusunu yakından hisseden Bursaspor'da yönetim flaş bir karara imza attı.

Son hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan ve bu maç öncesi Adnan Örnek'in istifası ile teknik direktörsüz kalan Bursaspor'da yönetim, kritik maça Batalla önderliğinde çıkma kararı aldı. Zorlu deplasmandan mutlak galibiyetle dönmek zorunda olan Bursaspor'da takımı, sezonun en önemli maçına tecrübeli Arjantinli yıldızın hazırlayacağı öğrenildi.

Ligde altın maçtır galibiyet alamayan Bursaspor, ligin son haftasında Çaykur Rizespor ile ligde kalma savaşı veriyor. Karadeniz ekibinin sahasında Aytemiz Alanyaspor'u yenmesi durumunda Bursaspor, Trabzon'dan galibiyet çıkaramazsa seneye TFF 1. Lig'de mücadele edecek.

2 puan üzerinde bulunduğu Çaykur Rizespor'la birlikte kümeden düşme hattında bulunan Bursaspor, ligin son karşılaşmasını 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de oynayacağı Trabzonspor maçının hazınlığı için Özlüce Tesisleri'nde çalıştı. Küme düşecek 3'üncü takım olmak istemeyen Bursaspor'un antrenmanı, yaklaşık 1.5 saat kadar sürdü. Yeşil beyazlı takımın başında sahaya çıkan eski kaptanlardan olan antrenör Mustafa Er, saha içinde futbolcularla bir toplantı.yaptı.

Mustafa Er'in yönettiği antrenman, ısınma hareketleriyle başladı, topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı. Salı günü yapılan antrenmanda yer almayan Bogdan Stancu ve Sinan Bakış, bugün takımla birlikte çalıştı.

BURSASPOR NASIL KÜME KALIR

Ligin son haftasında Çaykur Rizespor, seyircisi önünde Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya gelecek, sıralamada 2 puan üzerinde olan Bursaspor ise en az yendiği takımlar arasında bulunan Trabzonspor'la deplasmanda oynayacak. İki takımın maçlarını kazanması veya berabere kalması halinde Çaykur Rizespor küme düşecek. Bursaspor'un yenilmesi, Çaykur Rizespor'un berabere kalması halinde de Çaykur Rizespor küme düşecek. Çaykur Rizespor'un galip gelmesi durumunda ise Bursaspor'un yenilmesi veya berabere kalması halinde lige veda edecek 3'üncü takım Bursaspor olacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler