SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kubilay Kanatsızkuş'a Benfica kancası

Bursaspor'un genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş için Portekiz ekibi Benfica'nın peşinde olduğu iddia edildi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un 20 yaşındaki forveti, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'nın radarına girdi. Portekiz basınında yer alan habere göre Benfica, 1.90 boyundaki forvet için sezon sonunda nabız yoklayacak.

Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer listesine Kubilay'ı eklediği iddia edilmişti. Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon Bursaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 21 maça çıkarken 5 gol ve 1 asist üretti. Yeşil-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Kubilay Kanatsızkuş, U21 Milli Takımında attığı gollerle de bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Azerbaycan'a karşı İstanbul'da oynanan karşılaşmada ikinci yarıda oyuna dahil olarak 2 gol birden atan 20 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamalarda transfer haberlerinin kendisini etkilemediğini söylemişti.

"Umarım ligde de gol sevinci yaşamayı sürdürürüm"

U21 Milli Takımı'nda yeni bir ekip oldukları için oyunun başlarında uyum sorunu yaşadıklarını ifade eden Kanatsızkuş, "Ancak daha sonra adapte olduk ve ikinci yarıda da goller geldi. Ligde uzun süredir gol atamadığım için milli takımda gol sevinci yaşamam beni motive etti. Umarım ligde de hocamdan şans buldukça gol sevinci yaşamayı sürdürürüm" dedi.

"Bu tarz haberler beni etkilemiyor"

Galatasaray'ın da gündeminde olduğu iddia edilirken, hakkında çıkan transfer haberlerinin sorulması üzerine genç oyuncu, "Ben Bursaspor'un oyuncusuyum ve Bursaspor'un başarısına odaklanmış durumdayım. Bu tarz haberlerin çıkması beni etkilemiyor. Kalan maçlarda da görev aldığım sürece en iyisini sahaya yansıtmak için mücadele edeceğim" diye konuştu. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler