SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor 3 - 0 Ümraniyespor

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. hafta mücadelesinde Bursaspor, sahasında Ümraniyespor'u 3-0 mağlup etti ve liderlik koltuğunu rakibinden devraldı.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Bursaspor, 2. hafta maçında Ümiraniyespor'u konuk etti. Rakibini 3-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar 4 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna oturdu.

Ümraniyespor mücadeleye daha etkili başladı ve rakip kalede çok net pozisyonlar yakaladı. Ancak dakikaların ilerlemesiyle oyunun kontrolünü eline alan Bursaspor, golleri de peş peşe bulmaya başladı.

16. dakikada Pablo Batalla'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde bomboş pozisyonda kafayı vuran Vieux Sane, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Bu golün ardından etkili oyununu sürdüren Yeşil-Beyazlılar, Yonathan del Valle'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakip kalede 1 gol daha buldu ve 2-0 öne geçti.

Mücadelenin ikinci yarısı çok yüksek tempoda oynandı ve Ümraniyespor çok net fırsatlardan yararlanamadı.

Konuk ekipte Abdullah'ın 71. dakikada kullandığı penaltı atışını Bursaspor'un kalecisi Mert Günok kurtardı.

Mücadelenin son dakikasında Batalla'nın sağ kanattan içeri çevirdiği topa defansta Mustafa Çakır ters bir vuruş yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi. 3-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-0 Bursaspor galibiyeti ile sona erdi.

Bu skorla Bursaspor grupta 4 puana yükseldi ve liderlik koltuğunun sahibi oldu. Ümraniyespor ise 3 puanla 2. sıraya geriledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler