SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güney Kore'de Şenol Güneş sesleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Güney Kore'nin antrenörü olması için yakında teklif yapılacağı iddia edildi.

Güney Kore'de teknik direktör Uli Stielke'nin koltuğu sallanırken sürpriz bir iddia geldi... Stielke, Özbekistan maçını da kaybederse yerine gönderilecek. Federasyonun 1 numaralı adayının Şenol Güneş olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta başarılı bir dönem geçiren Şenol Güneş'in bu teklif karşısında teşekkür ederek "Hayır" demesi bekleniyor.

['Türk futbolu için ders niteliğinde bir maç'](https://www.mynet.com/turk-futbolu-icin-ders-niteliginde-bir-mac-102614-myspor)

TALISCA MORAL BOZMUYOR

Kariyerinin en iyi futbolunu sergilediği dönemde yaşadığı sakatlık sonucu 3 ay sahalardan uzak kalacak olan Anderson Talisca moralini yüksek tutuyor.

Brezilyalı futbolcu "Kimse merak etmesin. Tahmin edilenden daha çabuk döneceğim. Bu sakatlık beni biraz geri götürecek ancak genç bir futbolcuyum. İyileşip takımıma yine faydalı olacağım" dedi. Siyah-beyazlı taraftarlar da Talisca'nın sosyal medya hesaplarına "Geçmiş olsun" mesajı yağdırıyor..

Taraftar şova hazırlanıyor

Devler Ligi'nde B Grubu dördüncü maçında yarın akşam Napoli'yi ağırlayacan olan Siyah- Beyazlılar'ı, Vodafone Arena'da 40 bin Kartal destekleyecek.

Dev mücadeleden günler önce biletleri tüketen Beşiktaşlı taraftarlar, maçın ilk anından son bölümüne kadar takımlarının arkalarında itici güç olacak. Mavi-Beyazlılar'ı devirmesi halinde gruptaki puanını 8'e çıkartıp hem zirveyi hem de üst tur için avantajı kapacak olan takımları için görsel şov hazırlığında bulunan Siyah- Beyazlı futbolseverler, hazırladıkları pankartlarla da dev stadyumu renklendirecek.

ManU maçında 32 bin kişi vardı

UEFA kuralları gereği 42 bin kişilik stadyumdaki 2 bin kişilik bölümün Napoli'li futbolseverlere ayrılmasının ardından kalacak 40 bin koltuğu dolduracak olan Siyah-Beyazlılar, hem 1 2. adamlık görevlerini tam olarak yerine getirmeyi hem de yeni bir desibel rekoru kırmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlılar'ın 15 Eylül 2009'da Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı İnönü Stadı'nda ağırladığı maçta 132 desibele imzasını atan Beşiktaşlılar, o dönem 32 bin kişiyle elde edilen rekoru yarın 40 bin kişiyle geliştirmeyi hedefliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler