SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Benfica, Napoli, Dynamo Kiev ile eşleşti. İlk maçlar 13-14 Eylül tarihleri arasında oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplar, 19:00’da gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu. Siyah-beyazlı takım başarılı denilebilecek bir kura çekti. Temsilcimiz B Grubu’nda Benfica, Napoli, Dinamo Kiev takımları ile tur mücadelesi verecek.

FİKRET ORMAN'IN KURA YORUMU: Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev'le eşleşen Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman kura çekimini değerlendirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev’le birlikte B Grubu’nda yer alacak olan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman kura çekimini değerlendirdi.

Denk güçte yer alan takımların eşleştiğini söyleyen Fikret Orman : ”Zor kura, zor bir lig. Herkesin kendini göstermek istediği bir arena. Biz de herkes için zor takımız, kolay lokma değiliz.Beşiktaş kuvvetli bir takım.İyi transferler yapıyoruz.Transfer görüşmelerimiz sürüyor. İmza atılmadan hiçbir transfer bitmiş olmaz ama bitirmeye çok yakınız.” dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Orman : Gruptan çıkmak tüm taraftarlarımızı mutlu eder.Yaptığımız işte en iyisini isteriz elbette lider olarak çıkmak isteriz ama tüm kulüplerin mali seviyesi çok çok yüksek.Bu nedenle ayaklarımızı yere basmamız lazım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇ TAKVİMİ: 13 Eylül 2016 Benfica-Beşiktaş
28 Eylül 2016 Beşiktaş-Dinamo Kiev
19 Ekim 2016 Napoli-Beşiktaş
4 Kasım 2016 Beşiktaş-Napoli
23 Kasım 2016 Beşiktaş-Benfica
6 Aralık 2016 Dinamo Kiev-Beşiktaş GRUPLAR

A Grubu: PSG, Arsenal, Basel, Ludogorets

B Grubu: Benfica, Napoli, Dinamo Kiev, Beşiktaş

C Grubu: Barcelona, Manchester City, Gladbach, Celtic

D Grubu: Bayern Münih, Atletico Madrid, PSV Eindhoven, Rostov

E Grubu: CSKA Moskova, Bayer Leverkusen, Tottenham, Monaco

F Grubu: Real Madrid, Dortmund, Sporting, Legia Varşova

G Grubu: Leicester City, Porto, Club Brugge, Kopenhag

H Grubu: Juventus, Sevilla, Lyon, Dinamo Zagreb


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler