SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Caner Erkin'de mutlu sona yaklaştı

Transfer döneminin bitmesine kısa bir zaman kalan Beşiktaş, kadrosunu kuvvetlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş ile ilgili son iddia ise İnter'de forma giyen milli futbolcu Caner Erkin. Siyah-Beyazlılar, Caner Erkin'i kadroya katmak için büyük yol katetti.

Şenol Güneş'in sol beke alternatif bir isim isteği üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin transferinde önemli adımlar attı.

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Roberto Mancini'nin görevden ayrılması sonrası gözden düşen milli futbolcuyu düşük bir bedel karşılığı Beşiktaş'a kiralayabileceklerini iletti.

Şenol Güneş, Caner Erkin transferine onay verdiği takdirde tecrübeli oyuncu satın alma opsiyonu ile kiralanacak.

ETKİNLİKLERE KATILMADI

Roberto Mancini'nin ayrılmasının ardından takımın başına gelen Frank de Boer'in planları içerisinde yer almayan futbolcu, dün takımın etkinliklerine katılmadı...

Bir günlük iznin ardından Interli futbolcular dün sabah idmanda buluştu. Ardından akşam saatlerinde ise Giuseppe Meazza'daki etkinliğe katıldılar.

2016­-17 sezonu için kombine kart sahibi taraftarlarla futbolcuları buluşturan etkinliğe, Inter takımı tam kadro katıldı.

Ancak sabahki idmanda görülmeyen Caner Erkin, stattaki etkinlikte de yoktu. İtalyanlar, geceye katılmayan Caner'in takımdan ayrılmasının kesinleştiğini duyurdular.

Fenerbahçe'ye dönme ihtimali olmayan Caner Erkin için Beşiktaş dışında Genoa, Betis ve Zenit gibi takımların ilgisi bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler