SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 4. torbada

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın da 4. torbadan katılacağı kura çekimi 25 AĞustos Perşembe akşamı çekilecek.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarına doğrudan katılacak olan Beşiktaş'ın kura çekimlerine kaçıncı torbadan katılacağı kesinleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde play-off turu rövanş maçları başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş 'ın ise grup kura çekimlerinde hangi torbada yer alacağı ise kesinleşti.

Şampiyonlar Ligi'nde şu ana dek yarışacak olan 19 takım belli oldu. Kalan 13 takım ise bugün ve yarın oynanacak olan play-off turu rövanş maçlarının ardından belli olacak.. Play-off etabının tamamlanmasının ardından da ilk torba (Şampiyonlar torbası) hariç kalan torbalar, takımların UEFA puanlarına göre belli olacak.

34.920 UEFA puanına sahip olan Beşiktaş, play-off turu sonrası grup etabına kalan takımların kim olduğu fark etmeksizin Devler Ligi'ne 4. torbadan katılacak. Play-off turunda Beşiktaş'tan az puana sahip tüm takımlar tur atlasa bile bu durum siyah-beyazlıların 3. torbada yer almasına yetmeyecek.
Öte yandan 4. torbadan kuraya katılacak olan Beşiktaş, 1. torba takımlarının kesin olmasıyla ilk muhtemel rakibini de beklemeye başladı. Temsilcimiz, Şampiyonlar Torbası olarak ifade edilen 1. Torba takımlarının bir tanesiyle eşleşecek.

İşte bu torbalarda yeri garanti olan takımlar:

Şampiyonlar Ligi torbaları:

1. Torba:

Real Madrid (İspanya), Barcelona (İspanya), Leicester City (İngiltere), Bayern Münih (Almanya), Juventus (İtalya), Benfica (Portekiz), Paris Saint-Germain (Fransa), CSKA Moskva (Rusya)

2. Torba:
Atletico Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Arsenal (İngiltere), Sevilla (İspanya), Napoli (İtalya), Bayer Leverkusen (Almanya)

3. Torba:
Dinamo Kiev (Ukrayna), Lyon (Fransa), PSV Eindhoven (Hollanda), Sporting Lizbon (Portekiz)

4. Torba:
Beşiktaş (TUR)

NOT: Kalan 13 takım play off maçlarının ardından belli olacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, hangi kanalda?

Devler Ligi'nde grupları belirleyecek olan kura çekimi, 25 Ağustos perşembe günü yapılacak. TSİ 19.00'da başlayacak olan kura çekimi, TRTSpor ve TivibuSpor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler