SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş fena patladı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Eibar ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuştu. Siyah beyazlıların teknik direktörü, Sosa'dan Gomez'e Balotelli'den Kolarov'a bir çok konuya önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonla ilgili kendi ağzından bugüne kadar hiçbir açıklama yapmayan Şenol Güneş, merak edilen transfer konuları ile ilgili de ilk kez görüşlerini bildirdi.

BALOTELLI VE KOLAROV YORUMU

Güneş, Balotelli'nin kendisine sorulduğunu ancak oyuncu ile ilgili olumlu bir düşüncesi olmadığını yönetime söylediğini ifade etti. "Balotelli benim hiç gündemimde olmadı. Kolarov da geçmedi hiç. Benim bu konuda bildiğim bir şey yok. Balotelli bana gelirse kendisiyle ilgili olumlu görüşüm olmadı. Benim fikrim bu."

"GOMEZ PİŞMAN OLMAZDI"

Şenol Güneş Mario Gomez ile ilgili de görüşlerini dile getirirken "Buraya gelseydi pişman olmazdı, dilerim gittiğine de pişman olmaz" ifadelerini kullandı.

"FUTBOL HAYATI BİTER"

Sosa'nın kampta olmamasıyla ilgili de konuşan Güneş; "Sosa'nın en azından kampta olması lazımdı. Kararına saygı duyuyorum ama yanlış yaptı. Gelip antrenmanlara çıkmalıydı. Bunu kendisine de söyledim. Gider veya kalır bunu bilemem ama antrenmana çıkmalıydı."

"Katkı yaptığı bu takımla Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını beklerdim. Gitmek için sebepleri varsa oturur yönetimle konuşur ama başkanla konuştuğumda 'Futbol hayatı biter ama asla bu şekilde gitmeyecek' dedi. Devamını bilmiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler