SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Mario Gomez atağı

Kartal, Mario Gomez’den umudunu kesmiyor. İkna turuna başlayan yönetim, Sneijder ve Van Persie gibi yıldızların kalma kararını örnek gösterek ‘geri dön’ çağrısı yaptı. 7 Ağustos’a kadar süre verilen Gomez’in dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon ligi şampiyon tamamlamasında en büyük pay sahibi olan Alman yıldız Mario Gomez, yaptığı yazılı açıklamayla kulüple ilişiğini kestiği sebep olarak da ülkede yaşanan terör saldırıları ve darbe girişimini göstermişti.

Aldığı karar sonrasında henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 31 yaşındaki golcüden ümidini bir an olsun kesmeyen Beşiktaş yönetimi, deneyimli oyuncuyu geri dönüş için ikna turlarını sürdürüyor. Taraftarların başlattığı “ComebackMarioGomez” (Geri dön Mario Gomez) kampanyasının sosyal medyada büyük yankı uyandırması, Siyah-Beyazlılar’ın oyuncuyu geri döndürme umudunu iyice arttırdı.

‘Türkiye’de herşey normale döndü’

Şu an İbiza’da balayında olan Alman yıldızla resmi temasa geçen yöneticiler, Gomez’e darbe girişimi sonrası ülkede herşeyin normale döndüğünü, takım arkadaşı Andreas Beck başta olmak üzere tüm yıldızların Türkiye’de kalma kararı aldığını anlattı.

Bununla da yetinmeyen Siyah-Beyazlılar, Wesley Sneijder ve Van Persie gibi dünya yıldızlarının takımları ile devam ettiklerinin altı çizdi. Yöneticilerin en geç 7 Ağustos’a kadar kararını vermesini istediği Alman yıldızın ilk görüşmeden bir hayli memnun kaldığı, balayı sonrasında da Kartal’la pazarlık masasına oturmaya çok yakın olduğu belirtildi. (Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler