SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eto'o bitti Antalyaspor tepki gösterdi

Beşiktaş, Eto'o ile anlaştı ancak kulübü Antalyaspor'un bu transferden haberi olmadığı ortaya çıktı. 

Beşiktaş yılın transferinde son viraja girmişti ki kriz çıktı. Yönetim Samuel Eto'o ile yaptığı görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardı. Siyah beyazlılar daha sonra Antalyaspor ile görüşüp transferi bitirmeyi planlıyordu, ancak kırmızı beyazlı kulüpten beklenmedik bir tepki geldi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Beşiktaş, futbolcudan önce bizimle görüşmeliydi. Artık bir teklif gelse de kabul etmeyiz" diyerek rest çekti.

GELEN TEKLİF YOK
Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Eto'o'nun bel ağrısı nedeniyle antrenmanlara devam edemediğini, sağlık kontrolü için Antalya'ya geldiğini söyledi. Kamerunlu yıldızın MR'ının çekileceğini vurgulayan Terzioğlu, "Herhangi bir kulüpten Antalyaspor'a Eto'o ile ilgili gelmiş teklif, görüşme yok. Kamptan sağlık sebebiyle ayrıldı. MR sonuçlarına göre tedaviye başlayacak. Bizimle sözleşmesi olan bir futbolcuyla bir kulüp ilgileniyorsa bizimle görüşmesi lazım. İşin kuralı bu. Bize hiçbir şey iletilmediği için halen bizim futbolcumuz. 2 yıl sözleşmesi var. Resmileşen görüşmemiz yok" diye konuştu.

LİGDE 20 GOL ATTı
Tecrübeli golcü Süper Lig'de geçen sezon 31 maça çıktı. 20 kez fileleri havalandıran Eto'o 6 da asist yaptı.

MBOKANI YEDEKTE BEKLİYOR
Eto’o’nun Beşiktaş’a ‘evet’ demesinde yeni stat ve Şampiyonlar Ligi’nde direkt katılma unsurlarının etkilği olduğu belirtiliyor. Siyah beyazlı yönetimin daha önce transferi için temasa geçtiği Mbokani ile ilgili yol haritasının ise bugün kesinleşmesi bekleniyor. Yönetim, küçük de olsa Eto’o’da bir sorun çıkması halinde yeniden bu futbolcuya yönelecek. Geçtiğimiz sezonu İngiliz kulübü Norwich City’de kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki Kongo’lu futbolcu Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler