SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jose Sosa'nın inadı kırıldı

Beşiktaşlı yöneticiler Jose Sosa'nın takımda kalması için girişimlerini sürdürüyor.

Milan’a gitmek için Avusturya’daki takım çalışmalarına çıkmayan ve kamptan kovulan Jose Sosa, dün İstanbul’da yöneticiler Umut Güner ve Emre Kocadağ’la bir araya geldi. İki idarecinin, Arjantinli’ye istekleri konusunda garanti verdiği ve görüşmenin ılımlı geçtiği öğrenildi.

Siyah-Beyazlı formayla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla kazanılan lig şampiyonluğuna önemli katkı yapan Jose Sosa, Beşiktaş’tan ayrılık kararı almıştı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartal’ın İstanbul’da yaptığı 13 idmana katılmayan ve bu tutumunu Avusturya’da da sürdürmesi sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş tarafından kamptan gönderilen Jose Sosa, dün Siyah-Beyazlı yöneticiler Umut Güner ve Emre Kocadağ’la bir görüşme gerçekleştirdi. İki yönetici, Arjantinli futbolcuya, yıllık ücretinde iyileştirme yapılıp, ailesi için talep ettiği tüm isteklerin yerine getirileceğinin garantisini verdi.

‘Ben değil, eşim ısrarcı’

Beşiktaş’ın Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen görüşmede Siyah-Beyazlı idarecilere ılımlı yaklaşımları sebebiyle teşekkür eden Tangocu, “Eşimle ne kadar konuştuysam ikna edemedim. Benim için önemli olan Milan’ın beni istemesi değil... İkiz çocuklarımız var... Carolina, Avrupa’ya dönmemiz konusunda ısrarcı. İsterseniz bir sonraki görüşmeye onu da çağıralım ve karşılıklı düşüncelerimizi paylaşalım. Ortak bir noktada buluşabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Tarafların, bu hafta tekrar masaya oturması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler