SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Eto'o ile anlaştı

Takımdan ayrılma kararı alan Mario Gomez'in yerine forvet arayan Beşiktaş'ın, Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o ile anlaştığı iddia edildi.

A Spor'un haberine göre Beşiktaş, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. A Spor'un haberine göre siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da forma giyen dünyaca ünlü santrfor Samuel Eto'o ve kulübü ile kesin anlaşma sağladı.

35 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Kamerunlu futbolcu, geçen sezon Antalyaspor'da başarılı bir performans sergilemişti.

Dünyanın en kariyerli futbolcuları arasında yer alan Samuel Eto'o, 1996'da başlayan profesyonel futbol yaşamında Real Madrid Castillo, Leganes, Real Madrid, Espanyol, Mallorca, Barcelona, Inter, Anzhi, Chelsea, Everton, Sampdoria ve Antalyaspor'da forma giydi.

Eto'o, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 32 resmi maça çıkarken, 20 gol attı, 6 asist yaptı.

BORA TERZİOĞLU: 'ETO'O BİZİM FUTBOLCUMUZ'

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Eto'o'nun Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Terzioğlu, "Eto'o 2 yıl daha bizim futbolcumuz. Resmi teklif yok. Eto'o'nun kalmasını istiyoruz. Gitmek istiyorsa Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda olabilir" diye konuştu.

Antalyaspor'da transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Terzioğlu, takıma 2- 3 oyuncu dahil etmek istediklerini belirtti. Bir hafta içerisinde takıma yeni oyuncu dahil etmeyi planladıklarından bahseden Terzioğlu, transfer çalışmalarının yönetimin prensibi doğrultusunda gizlilik çerçevesinde yürütüldüğünü dile getirdi.

Kamp döneminde futbolcuların performansının iyi olduğunu anlatan Terzioğlu, yöneticilerden Salih Peker, Emin Atıner ve Şefik Öz'ün takıma moral ziyareti gerçekleştireceğini söyledi. Portekizli teknik direktör Jose Morais'in raporu doğrultusunda satış listesinde yer alan futbolcularla görüşmelerin de devam ettiğini kaydeden Terzioğlu, Lokman Gör'ün sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini söyledi.

BAŞKAN ÖZTÜRK: 'ETO'O İLE GÖRÜŞECEĞİM'

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu.

Bu haberler bizi huzursuz ediyor...

Eto'o konusunda henüz bir görüşme yapılmadı, açıkçası bu haberler bizi de huzursuz ediyor. Kendisiyle de menajeriyle de görüştük, kendisinin ne kadar değerli olduğunu doğru şartlar altında takımda kalacağını söyledik. Ancak, tabiki baktığımızda hiçbir futbolcu değerini bulduğu anda satılmaz değildir.

Kampta kendisiyle de yüz yüze görüşeceğim...

Topuk Yaylası'ndaki kampta kendisiyle yüz yüze görüşeceğim, bizim açımızdan Eto'o'ya açıklamamızı yaptık. Doğru şartlar altında liderlik yapmasını istedik. Kaptanlığı da kendisini verdik, aynı şekilde devam ediyoruz. Eto'nun liderliğini, değerini çok yüksek görüyoruz. Antalya'ya bağlılığı ve Antalyaspor'a bağlılığı konusunda da bu geçerli. Bizim planlarımızda Samuel Eto'o 'yu yollamak gibi bir plan yok!

Eto'o için bir rakam belirtemem...

Samuel Eto'o için transfer şartları belli değil, hiçbir yaklaşmış olan kulüp yok! Şunu isterim, bunu isterim şeklinde bir açıklama da yapmak istemiyorum, kafamızda da herhangi bir rakam yok. Bize gelen bir teklif yok, oyuncuya da gidip Beşiktaş'ta oynayacakmısın diye de soramam. 10 kulüple, 20 kulüple de görüşebilir ancak oyuncu şuan Antalyaspor'la kontratlıdır.

Maximum 4 oyuncu kadromuza katacağız

Maximum 4 oyuncu almak istiyoruz. 2 kanat, 1 orta saha ortasına 1 de stoper alacağız. Özellikle orta sahaya ''box to box'' oynayabilen, uzun boylu bir oyuncu kadromuza katmak istiyoruz!

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler