SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eto'o: 'Beşiktaş'ı istiyorum'

Forvet transferi için belirlenen listede Antalyaspor’da oynayan Eto’o hızla zirveye çıkarken, Kamerunlu futbolcu disiplin konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağını Beşiktaş Yönetimi’ne iletti.

Menajerlerine, “Ben Barcelona, Inter ve Chelsea gibi kulüplerde oynamış bir oyuncuyum. Bu kulüplerin hepsinde disiplin ön plandadır” diye konuşan golcü şunları söyledi:

“Açıkçası futbolu Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha sahne aldıktan sonra bırakmak isterim. O yüzden Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Yeter ki şartlar uygun olsun.”

Başkan Fikret Orman’ın, önceki gün yaptığı basın toplantısında da yeşil ışık yaktığı Kamerunlu oyuncu için, siyah ­ beyazlı kulübün tek şartının ise bu transferin bonservis ödenmeden yapılması olduğu açıklandı. Antalyaspor Yönetimi’nin ise böyle bir isteğin “kabul edilemez” olduğu yönünde açıklamalar nedeniyle, bu transferde arabuluculuğunu Eto’o kendisi yapacak.

ŞENOL HOCA DA İSTİYOR

Tecrübeli golcü için, Şenol Güneş'in de "İyi bir Eto'o'ya asla hayır demem" diyerek sıcak baktığı bildirildi. İtalyan ekibi Sampdoria'da geçen kötü dönemin ardından sürpriz bir kararla Antalyaspor'a gelen 35 yaşındaki oyuncu 31 lig maçında 20 gol kaydederek harika bir performans sergilemişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler