SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Come Back Mario Gomez!'

Beşiktaş'ın yaratıcı taraftarı, Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklayan yıldız futbolcu için sosyal medyada kampanya başlattı. Siyah-beyazlı taraftarlar sesini öyle bir duyurduki Avrupa basını taraftarların Mario Gomez kampanyasını sayfalarına ve ekranlarına taşıdı!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyon olmasında 26 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek katkıda bulunan Mario Gomez için taraftarlar harekete geçti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Londra dönüşü Avusturya kampında Mario Gomez'le alakalı olarak " Mario Gomez, son 1 sene bizde top oynadı ve Beşiktaş'ı çok iyi temsil etti. Mario belki Beşiktaş'a tekrar gelir top oynar. Bakarsınız şimdi gelir" yaptığı açıklama taraftarda yeni bir umut doğurdu.

Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları üzerine çalışmalara hemen başlayan Beşiktaş taraftarı, Twitter'da #ComebackMarioGomez hashtag'ı açarak bütün Avrupa'ya sesini duyurdu ve Twitter’ın gündeminde zirveye oturdu. Öyle ki UEFA resmi hesabı ve Skysports haber bülteni bile Beşiktaş'ın bu haykırışına kayıtsız kalamadı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler