SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samuel Eto'o Beşiktaş'a doğru

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Beşiktaş İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile Bodrum'daki yatında buluştu, anlaştı. Antalya, deneyimli golcü için 1 milyon Euro artı Ömer Şişmanoğlu'nu istedi. Kartal'ın resmi teklifi yarın yapacağı ve transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Samuel Eto'o transferinde artık son aşamaya gelindi... Öyle ki, taraflar masaya oturdu, sözlü olarak anlaşma sağladı, işin sadece resmi tarafı kaldı.

Buna göre Kamerunlu yıldız, 'özel işleri' olduğunu belirtip kısa süreliğine izin alarak Topuk Yaylası'ndaki Antalya kampından ayrıldı. Eto'o'nun rotası Bodrum'du. Çünkü Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile randevulaşılmıştı.

Çebi'nin Bodrum açıklarında demirlemiş olan yatındaki görüşme son derece samimi bir ortamda gerçekleşti ve taraflar sözlü anlaşmayı sağladı.

ANTALYASPOR "1 MİLYON EURO + ÖMER" DİYOR

Yani iş artık Beşiktaş ile Antalyaspor görüşmesine kaldı. O temas da büyük bir aksilik olmazsa yarın (Çarşamba) sağlanacak. Eto'o'nun maliyetinden kurtulmak isteyen Güney ekibinin Kartal'dan 1 milyon Euro'ya (3.2 milyon TL) ek olarak eski golcüsü Ömer Şişmanoğlu'nu isteyeceği öğrenildi.

Geçen sezon Antalyaspor forması ile 32 maça çıkan Eto'o, 20 gol ve 6 asistle oynamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

FİKRET ORMAN 'İSTİYORUZ' DEMİŞTİ

Samuel Eto'o'nun transfer gündemlerinde olduğunu belirten başkan, "Eto'o ile Demba Ba'nın transferinden önce de buluştuk. O zaman transfer etmek istiyordum. Şimdi de bizim mali kriterlerimize uyarsa neden olmasın? Eto'o, kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu. Bizim de disiplinsel çizgilerimize uyduğu takdirde neden olmasın. Eto'yu Beşiktaş'ta görmek isterim ama oluşmuş bir şey yok" dedi...

ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler