SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jose Sosa, Şenol Güneş'i çıldırttı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avusturya'da dün sabah da takımla antrenmana katılmak istemeyen Jose Sosa'ya büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın hocası takımdan ayrılma ısrarını sürdüren Arjantinli futbolcuya, “Madem bizimle birlikte idmanlara çıkmıyorsun o zaman bavulunu topla, kampı terk et” dedi.

Sabırları taşıran Sosa, Başkan Fikret Orman’ın da onayı alındıktan sonra kadro dışı bırakılarak ilk uçakla İstanbul’a gönderildi.

Beşiktaş’ta yaşanan Jose Sosa krizi dün tavan yaptı. Üç gündür çeşitli bahaneler ileri sürerek takımla birlikte antrenmanlara çıkmayan Arjantinli futbolcu dün de bu tavrını devam ettirince kadro dışı bırakılarak, Avusturya kampından kovuldu. Siyah­beyazlı yönetim ve teknik heyetin sabrını taşıran Jose Sosa sabah yapılan antrenmana katılmak istemediğini bildirince Şenol Güneş’in sert tepkisiyle karşılaştı. Güneş’in kampta bir araya geldiği tecrübeli futbolcuya, “Madem idmanlara çıkmıyorsun o zaman bavulunu topla kampı terk et” sözleriyle çıkıştığı belirlendi.

Şenol Güneş, Sosa’yı kampta istemediğini yönetime de bildirdi. Bunun üzerine Arjantinli oyuncu, Başkan Fikret Orman’ın onayıyla ilk uçakla İstanbul’a gönderildi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde altyapıyla birlikte idmanlara çıkacak olan Sosa bunu da kabul etmemesi durumunda özel antrenör yönetiminde çalışacak.

Beşiktaş Yönetimi, Milan’a gitmek isteyen Jose Sosa için hukuki süreci de başlattı. Yaşanan krizi değerlendiren siyah­beyazlı yönetimden bazı isimlerin ise, “Aslında ilk idmandan sonra Sosa’yı kadro dışı bırakmak lazımdı. Bu yaptığı hem takım arkadaşlarına hem de camiaya büyük hakaret. Böyle bir oyuncuyu zaten camia da istemez” diye konuştuğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler