SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mario Gomez Borussia Dortmund'da

Darbe girişimi sonrası Türkiye'den ayrılma kararı alan Beşiktaş'ın yıldız ismi Mario Gomez Borussia Dortmund ile sözleşme imzaladı. 

Beşiktaş'a veda eden Mario Gomez'in Alman devlerinden Borussia Dortmund ile söz kestiği bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve ligde gol kralı olan Mario Gomez, bu sezon Bundesliga’da ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giyecek.
Dün akşam saatlerinde Alman yıldızın menajeri ile birlikte Dortmund Kulübü masaya oturarak anlaşma imzaladı. Gomez Beşiktaşlı arkadaşlarını da arayarak artık futbol yaşamını Almanya’da sürdüreceğini söyledi.

HAZIRLIK MAÇI BERABERE BİTTİ

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile 1-1 berabere kaldı. Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile karşılaştı. Saalfelden kasabasında oynanan mücadele Cenk Tosun ve Yasser’in karşılıklı golleri ile 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

TOLGAY ARSLAN HASTANEYE KALDIRILDI

Hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanan Tolgay Arslan, devre arasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sol el bileğinin üzerine düşen Tolgay’ın elinde kırık şüphesiyle hastaneye götürüldüğü ve kontrollerden sonra durumunun netleşeceği öğrenildi.

JOSE SOSA YİNE YOK

Avusturya kampında 3 gündür idmanlara çıkmayan Jose Sosa tam olarak iyileşmediği gerekçesiyle Al Hilal maçının kadrosuna da alınmadı.
8 Temmuz’da İstanbul’da başlayan çalışmaların ilk 6 gününe gitmek istediğini söyleyerek çıkmayan Jose Sosa, Avusturya kampında da hasta ve sakat olduğunu söyleyerek idmanlara çıkmıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler