SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması! Beşiktaş...

Beşiktaş'ın takımdan ayrılan Gomez'in yerine Eto'o'yu alacağına dair haberlere, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk yanıt verdi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş’ın Samuel Eto’o transferi ile ilgili kendileri ile temasa geçilmediğini kaydetti. Öztürk, Antalyaspor’un menfaatleri doğrultusunda her futbolcunun satılabileceğini aktardı.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Samuel Eto’o’nun transferi ile ilgili olarak, “Bize bir temas gelmedi. Değeri olan bir futbolcudur. Çok iyi performans sergiledi. Kulüp bazında bize gelen bir temas yok.

Gelirlerse Beşiktaş ile konuşulur. Her futbolcu doğru şartlarda satılır. Doğru şartların hem Eto’o hem de kulüp için oluşması gerekir. Eto’o’nun takımda değeri vardır. Maaşından fazla katkısı vardır. Bu oyuncu kendisini kanıtlamıştır lider bir futbolcudur. Doğru şartlar oluşursa ve menfaatler oluşursa satılabilir” ifadelerini kullandı.

Öztürk, Beşiktaş’ın alabileceği en iyi futbolculardan birinin Eto’o olacağını belirterek, “Onlar içinde mantıklı bir hareket. Eto’o ligi tanıyan, geçen sezon iyi bir performans sergilemiş ismi olan bir futbolcudur” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler