SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Fenerbahçe taraftar sitesine suç duyurusu

Süper Lig ekibi Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile 15 Temmuz gecesi Vodafone Arena'ya inen darbeci askerler hakkında çıkan iddialara yanıt verdi

Süper Lig ekibi Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile 15 Temmuz gecesi Vodafone Arena'ya inen darbeci askerler hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Ayrıca siyah beyazlılar, Fenerbahçe taraftar sitesi olan "12 Numara" hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Türk Silahlı Kuvveleri içerisindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasının kalkışması sırasında Digitürk’ün nasıl ele geçirildiği belirlendi. Baskın yapan askerlerin Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’na indirilen helikopterden sevk edildikleri öğrenildi.

Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Fenerbahçe’nin taraftar sitesi “12 Numara” Twitter adresinden Beşiktaş camiasına yönelik tweet’ler attı! Siyah-beyazlı kulüp ise tweet’lerin silinmesine karşın bu site ve kurucularına dava açtığını belirtti. 12. numara isimli site ardındna tweetleri yeniden sayfasına koydu. İşte o tweetler:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, darbeci askerlerin 15 Temmuz gecesi Vodafone Arena Stadı'na helikopterle indikleri görüntülere açıklık getirdi.

Siyah beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler