SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Eto'o harekatı başladı

Mario Gomez’in vedası Beşiktaş’taki hareketliliği artırdı. Çok sayıda aday var ama Eto’o ismi hızla zirveye tırmanıyor. Antalyaspor cephesi de gelişmelere sıcak bakıyor.

Beşiktaş uzun zamandır son kararını beklediği Gomez’den, “Türkiye’ye dönmeyeceğim” haberini aldıktan sonra alternatif golcü arayışlarını hızlandırdı. Gündemde Sosa ile takas olması planlanan Milan’ın Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano da var ama çok daha tanıdık bir isim listede hızla zirveye tırmanıyor.

O oyuncu, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla harikalar yaratan Samuel Eto’o. 31 maçta 20 gol, 6 asistlik bir performans ortaya koyan Kamerunlu’nun da, Antalyaspor cephesinin de Beşiktaş fikrine çok sıcak baktığı öğrenildi.

Eto’o kariyerinin son döneminde tekrar bir Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamak isterken, kendisini Güney ekibine transfer eden Gültekin Gencer, “Benim dönemimde de birkaç mesaj gelmişti Eto’o için. Ancak resmi bir teklif olmayınca kaldı” ifadesini kullandı.

Antalyaspor’un şimdiki Başkanı Ali Şafak Öztürk ise, “Bize resmi bir teklif yok şu an için. Ancak gelirse tabi ki değerlendirir, şartlara bakarız. Değerini bulan her oyuncu için görüşebiliriz” mesajlarını yolladı. Önümüzdeki hafta transferde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

EREN AÇIKLAMASI GELDİ

Kartal’ın yoğun sezonu düşünerek 1 değil 2 forvet için çalıştığı da gelen haberler arasında. Bu paralelde Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz Beşiktaş’tan Eren Derdiyok için teklif aldıklarını açıkladı ve “En kısa zamanda kendilerine geri dönüş yapacağız” ifadesini kullandı.

'25 GOLDEN AZ ATARSAM...'

Mario Gomez’in ani ayrılışı ile sıkıntıya düşen Beşiktaş’ta forvet arayışları hız kazanırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz nisan ayında da Kartal’la adı geçen ve Siyah-Beyazlı yönetici Deniz Atalay görüşme yaparken görüntülenen Samuel Eto’o’nun ismi yeniden gündeme geldi.

Kamerunlu yıldızın menajeri, görüştüğü Beşiktaş Kulübü yetkililerine Eto’o’nun da Siyah-Beyazlı takımda oynamaya sıcak baktığını belirtirken “Eto’o’nun, Mario Gomez’in boşluğunu doldurabilecek kapasitede bir futbolcu olduğu ortada. Hatta Beşiktaş’ta başarılı olacağına o kadar emin ki ‘Orada 25 golden az atarsam anlaştığım paranın yarısını almam’ mesajını size iletmemi istedi” şeklinde konuştu.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 20 GOL ATTI

Kariyeri başarılarla dolu olan Samuel Eto’o Avrupa’nın birçok dev kulübünde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Antalyaspor’a geldi. Müthiş bir sezon geçiren ve attığı birbirinden şık gollerle adından söz ettiren 35 yaşındaki yıldız geçtiğimiz sezon ligde 20 gole imza attı.

MARIO BALOTELLI VE HUNTELAAR RADARA GİRDİ

Beşiktaş yönetimi, Eto’o için nabız yoklarken bir yandan da diğer alternatiflere yönelmiş durumda... Manchester City’nin golcüsü Bony ile temas halinde olan Siyah-Beyazlı kurmayların radarına şimdi de Schalke’nin Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar ile geçtiğimiz sezon Milan’da kiralık oynayan Liverpool’un oyuncusu Mario Balotelli girdi.

Özellikle Balotelli konusunda teknik direktör Şenol Güneş’in fikri önem taşıyor... Disiplinsiz davranışları nedeniyle gittiği her takımda istenmeyen adam ilan edilen İtalyan golcü için deneyimli teknik adam olumlu rapor verirse Balotelli’nin kiralanması için resmi girişimler başlayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler