SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mario Gomez, Beşiktaş'a veda etti!

Mario Gomez gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamayacağını Twitter ve Facebook hesabından açıkladı.

Beşiktaş'ta takımda kalıp kalmayacağı uzun süredir tartışılan Gomez darbe ve terör olayları nedeniyle gelecek sezon siyah beyazlılarda forma giymeyeceğini ve Türkiye'ye veda edeceğini açıkladı.

Geçen sezon Fiorentina'dan kiralanan Alman golcünün, önümüzdeki sezon da Beşiktaş forması giymesi için görüşmeler sürüyordu.

Facebook ve Twitter hesabından açıklama yapan Gomez, ülkede yaşanan siyasi kriz ve toplumsal olaylar nedeniyle gelecek sezon Beşiktaş'ta olmayacağını açıkladı.

İşte Gomez'in yaptığı açıklama;

"Benim için çok zor bir karar oldu. Uzun süre düşündüm. Kişisel olarak Beşiktaş taraftarlarına bunun çok zor olduğunu söyleyebilirim. Artık bu harika kulüp ve olağanüstü taraftarın önünde oynamayacağım. Bunun nedeni tamamen siyasi durumlar. Sportif ya da başka hiçbir nedeni yok. Sebebi tamamen son birkaç günde yaşanan korkunç olaylar. Umarım bunu anlayabilirsiniz. Aileme ve bana harika zamanlar yaşatan kulübe, taraftarlara ve herkese teşekkür ediyorum. Fantastik bir yıl yaşadım. Umarım politik problemler yakın zamanda barışçıl bir şekilde çözülür. Daha sonra Beşiktaş için oynamak benim için harika olurdu. Bu kulüp ve ülke geçen yılda kalbimde yere sahip oldu. Umarım yakında tekrar görüşürüz."

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Beşiktaş Kulübü, Mario Gomez'in ayrılık kararı sonrasında Alman futbolcuya teşekkür etti.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, takıma geri dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez’e teşekkür mesajı yayınladı. Siyah-beyazlıların resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

“Geçtiğimiz sezon Beşiktaşımıza şampiyonluk yolunda büyük katkıda bulunan Mario Gomez’e verdiği hizmetten dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Mario Gomez Beşiktaş formasıyla çıktığı 41 maçta 28 gol atarken, ligde gol kralı olarak şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler