SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül transferi daha çok konuşulacak

9 yıllık Fenerbahçe macerası sona eren Gökhan Gönül, dün veda mesajı yayınladı sosyal medya karıştı. Milli futbolcuya hakaretler yağdı. 

Mart ayında Beşiktaş'la ön ön protokol imzalayan Gökhan Gönül dün kendisini 4 yıl Siyah-Beyazlı yapan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe kulübü 'feda' beklerken Gökhan Gönül ayrılığın parayla alakası yok cevabını vermesi dikkat çekiciydi. Gerçek olan ise Gökhan Gönül'ün artık Beşiktaş forması giyecek olması.

Fenerbahçe taraftarının büyük tepki gösterdiği Gökhan Gönül Gökhan Gönül, Beşiktaş’ın yeni transfer komitesi başkanı Umut Güner'e neler düşündüğünü anlattı: “Bir büyük camiadan başka bir büyük camiaya geldim. Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir organizasyonda da mücadele edeceğim. Burada da amacım şampiyonluklar yaşamak. Beşiktaş ile ilk hedefim de üçüncü yıldız. Beşiktaş’ı tercih etmemde para etkisi yok. Para öncelikli olsaydı Fenerbahçe’de kalırdım. Bana en son 2 milyon 250 bin Euro önerilmişti. Benim önceliğim huzur ve mutluluk.”

[Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü resmen açıkladı](https://www.mynet.com/besiktas-gokhan-gonulu-borsaya-bildirdi-98337-myspor)

VEDA MESAJI KIZDIRDI

Gökhan Gönül, Instagram hesabından da Fenerbahçe'ye bir veda mesaj yayınladı. Gece yarısı yayınlanmasına rağmen 10 binin üzerinde beğeni ve yorum alan mesajda Fenerbahçe ve taraftarların adının hiç geçmemesi dikkat çekti. İşte o mesaj:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım; bu dokuz yıl boyunca, kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm, destek olan olmayan, en zor günde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir." Bu mesajdan hemen sonra yüzlerce yorum yağdı. İşte Gökhan Gönül'ün veda mesajına atılan ilk 10 yorum:

yt_puzzle: Üzdün be, efsane olacağını sanmıştım... yazık
hakan_aydinlar: bu adamı savunan gb fbli warsa s..sın gtsin!!!
cenkserbest87: Daha oynadigin klubun adını bile zikredemiyorsun. Bizim adam diye sifatlandirdigimiz tek kişi vardı oda sen. Ama aslında en son söylenecek kişi de senmişsin.
ablakmurat: Bunun aciklamasini yapsana sana Kadikoyde Para firlatacaklar para al ck disari oynama diye nasil gireceksin hicmi icin yuregin sizlamayacak nankor.
anilsaat: Sampiyonluga giderken bi takimin kaptani rakibine imza atiyor sonra da helallik istiyorsun oyle mi? Yaziklar olsun.
gokhan_koko_: Harammm olsun karaktersizz para için herşeyini satan insan ulan yazındaa bile fenerbahçe geçmiyorrr ne helallik istiyorsunn.. adam diyorduk sana bideee kendınıı para için sattınn
fevzican11: VARSA HAKKIM HELAL OLSUN
yaseminyylmz: Yıllarca adam sanmışız seni madam çıktın hakkımız haram zıkkım olsun karaktersiz @gokhangonul ‼️
mahmutakpolat: 9 yıl yılan beslemişiş sahtekarmışsın sen bir atasözü alma fenerin ahını inşallah cıka
aydinmstfulan: hiçbirşey değilde sana şikeci diyen karaktersiz adama hoca diyeceksin ya en çok o koyar adama ,

FENERBAHÇE YALANLADI

Fenerbahçe cephesi Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a maliyeti konusunda açıklanan rakamları gerçekçi bulmuyor!Gökhan’ın kendileriyle formalite icabı görüştüğü ve aslında imzanın çok daha önce atıldığı belirtilen sarı lacivertli cephede, Beşiktaş’ın açıkladığı ücretin de gerçekleri yansıtmadığı iddia ediliyor. Menajerlik komisyonunun açıklanmadığı ve çok yüksek bir bedelin menajerlik şirketinin ortakları tarafından paylaşılacağı da iddialar arasında. Gökhan konusundaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Fenerbahçe camiası, ilerleyen süreçte bu konularla ilgili bir basın toplantısı yapabilir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler