SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gustavo Gomez'den Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş, Arjantin pazarından şu ana kadar transfer için yeşil ışık alamadı. Yeni sezon öncesi defans hattını güçlendirmek isteyen karakartal, UEFA'nın denetiminde olduğu için istediği adımları atamıyor.

Beşiktaş ilk olarak sol beke transfer etemek istediği Emmanuel Mas'ın takımı San Lorenzo'dan ret cevabı almıştı.

[Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü özel uçakla İstanbul'a getirdi!](https://www.mynet.com/besiktas-gokhan-gonulu-ozel-ucakla-istanbula-getirdi-98296-myspor)

Stoper adaylarında ilk sıraya kadar yükselen ve Şenol Güneş'in de ısrarla istediğ bir isim olan Gomez için düşündüğü bedeli ilk etapta Arjantin ekibine sunan Beşiktaş'ın teklifi Lanus Kulübü tarafından az bulunarak reddedildi.

Konu ile ilgili Arjantin basınına açıklama yapan Lanus takımının 2. başkanı Luis Chebel Beşiktaş'ın teklifini düşük buldukları için reddettiklerini ve genç oyuncunun sözleşmesini uzatmaya çalışacaklarını söyledi.

Gustav Gomez'in takımları için önemli bir oyuncu olduğunun altını çizen Luis Chebel Paraguaylı oyunucunun bonservisnin %50'sini slinde bulunduran menajerlik şirketi ile görüştüklerini ve bonservisin tamamını satın almak istediklerini belirtti.

[Beşiktaş Chelsea'den Kenneth Omeruo'yu istiyor](https://www.mynet.com/besiktas-chelseaden-kenneth-omeruoyu-istiyor-98281-myspor)

Transfer sezonunda Serdar Aziz, Kamil Glik, N'Kolou, Skertel gibi isimlerde istediği sonuçlara ulaşamayan Beşiktaş bu durumda oyuncu satamadığı için Gustavo Gomez'den de vazgeçmek zorunda kalacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler