SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre yine silahlı kavgaya karıştı

Beşiktaş'ın fenomen futbolcusu Gökhan Töre, Bodrum’da silahlı bir tartışmaya karıştı.

Adı şu sıralar West Ham United ile anılan Gökhan Töre'nin ikinci kez silahlı bir olaya karıştığı iddia edildi. Günaydın'ın haberine göre; Gökhan Töre Türkbükü'nde eğlendikten sonra kavga çıkardı.

Geç saatlerde bir mekandan çıkarken otoparkta kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir kişiyle tartışan Töre, küfürler savurdu. Ardından ünlü futbolcu ile küfür ettiği kişi arasında itiş kakış yaşandı. Töre'nin saldırdığı kişi, belindeki silahı çıkarınca ortalık karıştı. Çevredekiler, silahına sarılan kişiyi güçlükle durdururken, Töre ve arkadaşı da otomobillerine bindirilerek uzaklaştırıldı.

Daha önce İstanbul'da bir gece kulübünde çıkan kavga sırasında kaza kurşunuyla yaralanan Gökhan Töre; Milli Takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile silahlı bir tartışma yaşamıştı.

Beşiktaş yalanladı

İşte o açıklama:

Sabah gazetesinde Yüksel Yavuz imzasıyla yer alan, 'Otoparkta Silahlı Dehşet' başlığı atılmak suretiyle, korku ve merak unsurları kullanılarak okuyucuyu etki altına almayı amaçlayan "haber" bütünüyle asılsızdır. Ay-Yıldızlı formayı giyen, ülkemizin ve Beşiktaşımız'ın yıldız ismi Gökhan Töre'yi yıpratma kastı taşıyan bu iddialar, gazetecilik etiğinin ve sorumluluğunun dışındadır. Futbolcumuz Gökhan Töre, konuyla ilgili yasal haklarını kullanmak üzere işlem başlatmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler