SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Pazdan'da sona yaklaştı

Beşiktaş, Polonya Milli Takımı ile EURO 2016'da mücadele eden Michal Pazdan'ın transferi konusunda kulübü Legia Varşova ile anlaşmaya çok yaklaştı.

29 yaşındaki stoper için kulübüne 2-3 milyon euro arası bir para önerildi El sıkışılırsa, şu an Fransa’da olan bir yönetici Pazdan’a imzayı attıracak

Beşiktaş, Fikret Orman'ın "Rhodolfo gibi ama daha hızlı 2 stoper alacağız" dediği savunmacılardan ilkini kadroya katmak üzere... Siyah-beyazlı kulüp, bir süredir hakkında araştırma yaptığı Polonyalı futbolcu Michal Pazdan transferini noktalamak için pazarlıklarda son aşamaya geldi. Kulübü Legia Varşova'nın 3.5 milyon euro talep ettiği 1.81 boyundaki stoperi 2-3 milyon euro arası bir rakama kadroya katacak olan Beşiktaş'ta oyuncu ile yapılan görüşmeler için de Fransa'ya bir yöneticinin gittiği bildirildi. Daha önce siyah-beyazlı takıma sıcak baktığı belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir faktör nedeniyle imza atmaya yakın olduğu dile getirildi.

AHMET BULUT DEVREDE

Transferde başka ayrıntılar da yok değil... Gelen haberlere göre Pazdan'ın Türkiye'de temsilcisi olmadığı ve menajer Ahmet Bulut'un oyuncunun Türkiye haklarını alacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, EURO 2016'da Polonya'nın İsviçre'yi penaltılarla elediği Son 16 turu maçındaki futboluyla dikkat çeken Pazdan'ın piyasasının artmasından korktuğu için görüşmeleri bizzat sürdürdüğü bildirildi. Herkesin 'tamam' demesi durumunda Fransa'daki yöneticinin oyuncuya imzayı kampta attıracağı vurgulandı. Geçen sezon başında Bialystok'tan Legia Varşova'ya 700 bin euro'ya transfer olan ve 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Pazdan, değerini bir 1 yılda 4'e katladı. Tecrübeli oyuncu, iki ayağını da kullanabiliyor.

TRANSFERİN HİKAYESİ

Listesine ilk olarak Torino'da forma giyen Kamil Glik'in adını yazan Beşiktaş, EURO 2016'nın başlamasıyla oyuncuyu yakın takibe almıştı. Hatta 28 yaşındaki Glik'i izlemek için Başkan Fikret Orman Fransa'nın yolunu tutmuştu. Tecrübeli stoperi 12 Haziran'daki Kuzey İrlanda maçında seyretmek için stada giden başkan, Glik'ten çok Pazdan'ı beğenmiş ve iki oyuncu için de şartların araştırılmasını istemişti. Sonraki günlerde Monaco'nun Glik'e 12 milyon euro teklif etmesi üzerine de bu transferden vazgeçilmiş sadece Pazdan'a odaklanılmıştı.

'TEKLİF YOK'

Beşiktaş'ın Pazdan flörtü sonrası Varşova başkanı Boguslaw Lesnodorski "Henüz bir teklif gelmedi. Bekliyoruz" demişti. Ortaya çıkan detaylarda Başkan Fikret Orman'ın, Lesnodorski'nin bu sözlerini yönlendirdiği öğrenildi. Orman'ın Polonyalı mevkidaşından görüşmelerin gizlice sürdürülmesini rica etmesi üzerine Lesnodorski'nin böyle bir açıklama yaptığı kaydedildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler