SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman: 2 futbolcuyla anlaştık

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Copa America forması giyen 2 futbolcuyla anlaştıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, savunmaya transfer konusunda müjdeli haberi verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman katıldığı bir iftar programında transfer çalışmaları hakkında kongre üyelerine bilgi verdi.

İsimleri açıklamaktan kaçınan Fikret Orman’ın, “Şenol Hocamız, öncelik olarak savunmayı güçlendirmek istiyor. Biz de Copa America’dan 2 defans oyuncusu ile anlaştık. Yakında açıklarız” dediği öğrenildi.

Bu isimlerden Paraguay forması giyen ve Kartal’ın gündeminde olan Gustavo Gomez olduğu diğerinin ise isminin sır gibi saklandığı ifade edildi.

İŞTE FİKRET ORMAN'IN DİĞER AÇIKLAMALARI

'Töre konusu şimdilik kapandı'

“Gökhan Töre bizim mutlaka satalım dediğimiz, satışa çıkarttığımız bir oyuncu değil. Gökhan değer verdiğimiz, takımın yıldızlarından biri. Ancak kendisi gitmek isterse satarız. Ama son gelen teklif satın alma opsiyonlu kiralama şeklindeydi. Biz de ret cevabı verdik. Konuyu şimdilik kapattık”

‘N’Koulou bize göre’

“Şenol hoca, hızlı bir stoper istiyor. Arkaya atılan topları süpürecek, hızlı rakip oyuncular ile mücadele edecek. N’Koulou tam bu yapıya uygun. Marsilya ile sözleşmesi bitti, bonservisi de yok. Görüşüyoruz. Önceliğimiz bedelsiz futbolcular. Bunun dışına çıkmayacağız”

‘Satışlar patladı’

“Ürün satışları patladı. 21 milyon olan yıllık gelirde bu sezon 65 milyonu bulduk. Yeni sezonda 105 milyon olarak planlıyoruz. Toplamda 95 mağazaya ulaşacağız. 32 bin de kombine satışımız var. Yenisi olmayacak. Özellikle yurt dışı ve İstanbul dışında kombinesi olanlara farklı uygulama yapacağız. Maça gelmek istemeyenin biletini o maç için satacağız. Kart sahibine de pay vereceğiz”

‘Aras fark yaratacak’

Türkiye’de en zengin kadro bizde. Özellikle orta alan. Aras çok farklı bir oyuncu. Kanatlar ve forvet arkasında oynama özelliği var. Mustafa Pektemek’e çok üzülüyorum, iyi çocuk. Gomez ve Cenk olunca tabi şans bulamadı. Bir gün sorun etmedi. Oynaması lazım, kolaylık göstereceğiz. Ömer’e de şans verilmesi gerekiyor”

‘Sözleşmeler yenilenecek’

“Kime teklif var; Oğuzhan, Sosa, Quaresma gibi isimler başta. Sözleşmeleri bitmeden bunları uzatacağız. Böylece kulüp herkese hakim olacak. Hem oyuncu hem de kulüp kazanacak”

‘Maç başı yok artık’

“Yeni sözleşmelerde maç başını kaldırdık. Devrim gibi kararlar aldık. Yeni sezonda galibiyete 12 bin, beraberliğe 4 bin vereceğiz. Yenilgiye bir şey yok. Eski sistem adil değildi. Değiştirdim”

‘Necip yabancı olur’

“Kosova Milli Takımı’ndan Necip’e teklif geldiği doğru. Kendisiyle konuşmadım. Çocuğun kökeni oralı. Oynamak istediğini duydum. Aslında pek istemem çünkü oynarsa bizde yabancı statüsüne girecek. Ama bu yönde karar verirse, elbette izin vereceğim”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler